Egy londoni fogadóiroda fizetne azoknak, akik eltalálják, melyik EU-tagország lesz a következő, amely a brexit után elhagyja az uniót. Messze nem Magyarország kilépését tartják a legvalószínűbbnek. A brexit feltételeiről a londoni kormány és az Európai Tanács között létrejött megállapodás nyomán sokan azt találgatják, hogy Lengyelország, Magyarország, Spanyolország, netán Belgium lesz-e a következő, amely követi a brit példát - írta a forbes.pl. A londoni Unibet fogadóirodánál tippelni is lehet erre. A kérdés egészen pontosan úgy szól: mi az esélye annak, hogy az adott európai uniós tagországban három évben belül kiírnak egy népszavazást az EU-s kilépésről. A Brüsszel iránt meglehetősen szkeptikus kormányzati politika ellenére nem a magyarok vagy a lengyelek hagynák el az uniót legszívesebben, mert óriási az EU társadalmi támogatottsága. Az oddsok alapján Olaszország áll az élen: a függetlenségi népszavazás kiírásának esélye három éven belül az olaszok esetében 13,5 százalék...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Akkor egyenlő az odds M. o-ra és Olasz o-ra, mert Salvini OV-vel együtt akarja vezetni Európát.
advocat
Ideje lenne kilépni! Csak viszi a pénzt! Nem?
bencemacska
Akkor egyenlő az odds M. o-ra és Olasz o-ra, mert Salvini OV-vel együtt akarja vezetni Európát.
kereső
@advocat: ja számolatlanul ,és ellenőrizetlenül ontja a pénzt a migránsoknak,ahelyett,hogy azt is orbánnak adná.
steve82
Amíg orbánnak folyik a zsebébe a lé, addig itt nem lesz semmilyen kilépés...
tulipan
ÉN, INKÁBB arra fogadok, hogy amíg a narancsos Dagadék, saját zsebbe, egyetlen Eurót is, képes kipréselni az Unitóból, NEM FOGF KILÉPNI!!!
Csizmás Kond
..nem kell ide kilépés...ha tovább folytatják a vezetést ezek a részeges buzibanda megomlik magától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.