A CEU (Central-European University) számos képzését továbbra is Budapesten tartja, ezért az egész ügy politikai blöff, amivel a kormány nem kíván foglalkozni – mondta a kormányszóvivő a kormany.hu-nak hétfőn az egyetem közleményére reagálva.

Hollik István a kormány.hu oldalra hétfőn feltöltött videóban úgy fogalmazott:

mindenki számára nyilvánvaló az, hogy a Soros-egyetem úgy megy, hogy marad, hiszen számos képzést továbbra is Budapesten tart, éppen ezért ez az egész ügy nem más, mint egy Soros-féle politkai blöff, amivel a kormány nem kíván foglalkozni

A CEU hétfőn közleményben tudatta az MTI-vel, hogy az egyetem minden amerikai akkreditációjú programját Bécsben indítja el 2019 szeptemberében.

Jelezték:

az intézmény megőrzi magyar egyetemi akkreditációját.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Magyarország Kormánya

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt be kell látnunk, hogy bárhová is nézünk a kormánypárt házi médiájától egészen a hívekig, mindenhol megkezdhetetlen és főleg kétségbevonhatatlan vaslogikával találjuk szemben magunkat. Ez igaz bármely ügyben. Marad a balkáni, nagypályás maffiózók uralma, az erőskezű zsarnok, akinek az a dolga, hogy mutassa az irányt a saját hermeneutikusan lezárt, különbejáratú szabadságára és jogaira is ívesen szaró alattvalók tömegének. Akik beveszik, hogy nekik az a dolguk, hogy egyetértsenek a vezérrel, húzzák az igát, fizessék az adót és ne kérdezzenek, ne gondolkodjanak, mert van aki gondolkodjon helyettük. Mondjuk, ez sem annyira a távoli jövő, hanem most történik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Kedves Hollik. Ha nem érted miről van szó, miért szólsz bele?
kokopelli
@solidedge: rákerült a sor! ..annyi zséért mé...ne?
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid, ezt magad is nagyon jól tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Ha már, magyarul nem is tanítottak meg Ploestiben ? a heti bevásárló-listát tán még képes vagy megadni? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.