A törvényalkotási bizottság által szerda este benyújtott szöveg alapján már nem csak kollektív szerződés esetén lehet több túlóra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ha nem fognak össze az emberek, akkor megcsinálják. Ezek csak az erőből értenek. Mocskos banda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Lopnak, csalnak, hazudnak, hiteltelen orbán-párt. El se olvasom a csavaros javaslataikat. Amióta hatalmon vannak, nagyon kevés dolog az, ami jól sült el ahhoz képest, hogy mi-mindezhez hozzányúltak. Itt az ideje a takarításnak!
Yoda69
Csak akkor fog meghatralni ha a szombati tuntesen kinn lesz 200 ezer ember. Egyebkent le sem szarja oket, semmibe veszi a magyarokat, rabszolgaknak tartja oket, akiket odalokhet a multiknak, akar ingyen munkara is.
gulyasgyula
@Yoda69: ...Erre a szombatra kíváncsi leszek ...
verőce21
Úgy tukmálják, "a munkáltató és a munkavállaló írásbeli megállapodása alapján” ez felemelhető 400 órára (a 250-ről) – akár van kollektív szerződés, akár nincs. Ezt "önként vállalt túlmunkának” nevezik.
Ezért fölöslegesnek látom kimenni tüntetni, mert:

Én nem hiszem, hogy a köztisztviselők ezt aláírják önként. Helyettesíteni, kirúgni úgysem fogják már őket egy átl. 18%-os létszámcsökkentés után, mert annyira kevés a képzett ügyintéző, (felvenni nem lehet, de nem is menne oda senki olyan kevés fizetésért és nem megbecsült, állandóan fenyegetett munkakörért), hogy már a "farok csóválja a kutyát". Vagyis egy alá nem írt "önkéntes vállalással" - következmények nélkül többet elérnek, mint egy ázós-fázós tüntetéssel.
Kookas
ne tüntessetek inkább egyhetes sztrájk!!
Desischado
Ha nem fognak össze az emberek, akkor megcsinálják. Ezek csak az erőből értenek. Mocskos banda!
Borsodi
@Desischado: Ezektől rosszabb emberek a világon nincsenek,akik a saját népüket is eladnák,el üldözik, ha nekik milliókat hoz.A pénz a pénz hatalom.
Mért nem ilyen ember a Magyar miniszter mint Damm Andrea? Mert Magyar, Nő aki tudja mi a család és a munka,legnagyobb hátránya értelmes.és nem Orbán katonája.
www.youtube.com/watch?v=8QMGt1Jyqy0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok