Az Országgyűlés hétfőtől csütörtökig tartó négynapos üléssel zárja aktuális őszi ülésszakát. A képviselők szerdán több mint negyven javaslatról döntenek. Szerdán délelőtt szavazásokkal indul az ülésnap. A parlament ekkor hozhat törvényt a közigazgatási bíróságokról, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsról, a Nemzeti Eszközkezelő Programban résztvevők otthonteremtéséről, a kormányzati igazgatásról, a 2021-es népszámlálásról, a Hungary Helps programról, a magyar-székely összetartozás napjáról, valamint az állami magasépítési beruházások megvalósításáról. A fentieken kívül számos, már meglévő jogszabály módosításáról is szavaznak. Ekkor fogadják el a munka törvénykönyvének nagy felháborodást kiváltó módosítását is, amellyel évi 400 órára emelik az elrendelhető túlmunkát.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hogyan lehet 40 törvényt-törvény módositást megszavazni egyetlen nap alatt?Hiszen a lapozáshoz több idő kell/kellene.Ez törvényalkotás? Gombnyomogatás felsőfokon.Ez már nem parlament, csak annak csúfolják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Nessy: azt is megrendelik, nem maguk készítik.
Nessy
@Commenter: Vagy elutaznak egy kis kikapcsolódásra! Mert megérdemlik!
karma1
Ha ezt le merik huzni, akkor az a sajat halalos iteltuk alairasa lesz...

Mit mondjak - nem tudom oket sajnalni egy pillanatra sem,..
Commenter
@Nessy: vagy úgy. Luxusjacht, luxuskörülmények adva vannak. Pl. Horvátországban is.
kereső
Hogyan lehet 40 törvényt-törvény módositást megszavazni egyetlen nap alatt?Hiszen a lapozáshoz több idő kell/kellene.Ez törvényalkotás? Gombnyomogatás felsőfokon.Ez már nem parlament, csak annak csúfolják.
Clavigo
A csicska "szakszi-vezérek " meg sorakozhatnak a " pulykapénzért "... :) :) Jól teljesítettek...oszt Boldog karácsonyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.