Ha nem lesz reform, akkor szakad igazán ketté az ország: a tehetős külföldön megy kórházba, vagy tanul, a szegénynek meg marad "a hazai pocsék" - mondja Bokros Lajos. A volt pénzügyminiszter szerint most van esély a refomrok kritikus tömegét elindítani, hiszen a társadalom érti, hogy szükség van erre, a politikusoknak pedig nincs vesztenivalójuk. A Közép-Európai Egyetem, a CEU professzora szerint minél jobban utálják a politikusok a nevét, annál nehezebb megkerülni.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Neve szitokszó volt és még most is sokaknak az. Én is szidtam a csomagja bevezetésekor. Utána 1998-ban mégis úgy éreztem, a csomag hatására elkezdünk felfelé haladni. Erre a vonatra ült fel a fidesz, a csomag intézkedéseit lassan visszavonva. Azóta a lejtőn vagyunk. Nem kellene hallgatni rá? Hiszen azt mondja, mint mi sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.