Levélben kérik Ádertől, küldje meg az Alkotmánybíróságnak a túlóratörvényt, mert annak tárgyalása és megszavazása is szabálytalan volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Szerintem, a Szarjankó nem meri! Túl sokat kaphatott a Dagadék előlegben!!!
Peller Anikó
@tulipan: teljesen mindegy odaküldi vagy sem (nem), mert legfeljebb majd megint rábólintanak a kedves képvisellőink.
Eladott Ország
Ezt az egy szót kell felírnom, mert a többit nem szoktam elfelejteni...
2.bp.blogspot.com/-w0y_HfV65TU/WO29gbiJ0TI/AAAAAAAAjM4/nCcuoXQD7pkhKr9xkw1nX7uFsfRjyrhygCLcB/s1600/ADER.jpeg
Áder János nemzeti horgász és környezetvédő, valamint világhírű idézőművész minden zokszó nélkül alá ír amit elé tolnak. Áder János legfeljebb két horgászsiker között újabb államtitkárok kinevezésére szakít időt. Áder János környezetvédő, horgász és hobbi-köztársasági elnök felkérte Orbán Viktor amatőr focistát és befejezetlen ügyvédet – akit onnan ismerhet a köznép, hogy ő az ország leggazdagabb emberének a szomszédja -, hogy legyen kedves és alakítson kormányt. Miután régi ismerősök ők ketten, Orbán Viktor hajlik a kérésre és alakít. Azt mondta – nyilván könnyek között, de én sajnos nem voltam rajta az eseményre meghívottak listáján, így csak a fantáziámat hívhatom segítségül -, hogy a kétharmados felhatalmazást a háromharmad érdekében fogja felhasználni. Na, itt a baj!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/krapek.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.