A MÚOSZ a közmédia működési zavarairól szeretett volna közleményt lehozni a Magyar Távirati Irodán keresztül – még pénzért sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Bravó!

,,A MÚOSZ felhívja a közmédia vezetői, illetve az őket irányító kormánypolitikusok figyelmét: az MTVA törvényben rögzített feladata a pártatlan és sokszínű, az állampolgárok politikai véleményalkotását elfogulatlanul segítő tájékoztatás. Tisztességes, demokratikus országokban az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti – hiszen közszolgálati feladatához az ellenzéki politikai álláspontok tárgyilagos bemutatása is hozzátartozik.

A MÚOSZ felszólítja a közmédia vezetőit, hogy haladéktalanul térjenek vissza a törvényes működés keretei közé, és foglalkozzanak végre a közszolgálattal, vagyis a demokratikus médianyilvánosság biztosításával."
Nessy
@Aki Én: Nálunk ezt nevezik a pártatlan tájékoztatásnak, a demokratikus médianyilvánosságnak! Nálunk senkit nem akadályoznak meg a szabad vélemény nyilvánításban!
Aki Én
@Shikari: Attól, hogy a te értelmi képességeid nem engedik megérteni, még a képviselők jártak el törvényesen, míg a biztonsági őrök bűncselekményt követtek el. Tudod, jogállam, a törvényeket be kell tartani.
Gondolom akkor jobban értelmeznéd, ha orbánék jártak volna így.
Lesz nálatok karácsonyfa az intézetben?
Eladott Ország
Az RTL Klub és az ATV magánkézben lévő csatorna. A köztévé NEM magántulajdon. Azt a befizetett adónkból tartjuk fenn, az ott dolgozók a mi közös pénzünkből kapják a fizetésüket, abból működik az összes csatorna. A közmédia feladata NEM az aktuális hatalom elvtelen kiszolgálása, nem a hatalmon lévők által elvárt hazugságok gerinctelen terjesztése, hanem a köz szolgálata, a hírek objektív bemutatása, a valós információk eljuttatása a lakossághoz.
Azok az ellenzéki képviselők, akik bementek az MTVA székházába, nem bűnözők. Életükben először azt teszik, ami a dolguk. Képviselik azokat az embereket, akik oda küldték őket. A választáson megjelent polgárok felét. Képviselik azokat az embereket, akik adójukból fenntartják a közszolgálati médiát, amely semmi mást nem tett az elmúlt években, minthogy kiszolgált egyetlen, pártnak nevezett érdekcsoportot. A közmédia nem egy párt magántévéje, hanem egy ország közös szolgálatában álló média. Kellene hogy legyen. Amennyiben a fenntartását a Fidesz nevű érdekcsoport finanszírozná a tagsági díjakból, úgy semmi keresnivalója nem lenne ott egyetlen ellenzéki politikusnak sem. Amennyiben az RTL Klubot vagy az ATV-t közpénzből működtetné az ország, bármelyik KDNP-s vagy fideszes parlamenti képviselőnek joga lenne bemenni oda. Így meg nincs.
Aki Én
@Shikari: Attól, hogy néha beszélgetek veled, még nem én vagyok a pszichiátered. Ne öntsd rám minden gyermekkorban ért traumád miatti frusztrációdat. Néha tényleg egész ijesztő tudsz lenni, pedig tudom, hogy zártosztályon vagy. De mégis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.