Az egyik legnagyobb nemzetközi napilap is terjedelmes cikkben foglalkozik a fővárosi tüntetéssorozattal. Egyik új írásukban Kovács Zoltán kormányszóvivő is megszólal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Talán azt a fényképet kéne majd külföldön megmagyarázni-hamár az Isten igy felvitte a dolgodat- ahol a képviselők fejre tett kézzel hasalnak a FBÖ emberei( és az ott látható civilek kik voltak?) előtt a "köztévé"? székházában.
Mert ez be fogja járni a világsajtót, arra akár mérget is vehetsz.
Nessy
Ha valaki a királyi média által készített képeket nézi, az bizony esetenként fényévre van a valóságtól! Na, de ez kell a híveknek karácsonyi ajándéknak! Csak aki nem a kegyencek közé tartozik, azok közük sokan keserves új esztendőre ébrednek. Már nem egy helyen készültek el az új munkaszerződések, amelyek még köszönő viszonyba sincsenek a kormánypropagandával.
Mesélni lehet, de az élet a valóságról szól!
Tényleg, látta valaki Soros Györgyöt a tüntetők között? Esetleg migráncsot?
Aki Én
@Shikari a buta bolsi: ...akkor te valami békemenetet nézhettél felvételről :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.