T. Krisztián fújta össze a Kossuth téri zászlórudat. Álláspontja szerint ez politikai véleménynyilvánítás, a rendőrség szerint rongálást követett el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Mi a faszom kerül annyiba egy tetves zászló rúd, a letakarítása, ez megint ,,fütyisz számtan,, !!!
Yoda69
@nevemnick: Ha jol megnezed eltolcsi alairasat a papirpenzeken, ezt irta: Dr. Mutyi :)
tudode
Na ne!
.
Eljön az idő, amikor LEHULLIK az egyre halványuló csillaguk, hogy a 2006-ban, és a 2010-ben okozott MINDENFÉLE KÁRÉRT lakolni fognak, teljes VAGYON ELKOBZÁSSAL, amelyet fityisz módon törvényesítetten kommunizáltak el a cinkostársakkal együtt.
.
Kérdezzük meg a VILÁGHÁLÓT, miről is van nagyba szó:
.
www.google.com/search?q=NER-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER-tagok+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0.6735j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Nem ÖT SZÁMJEGYŰ, ki a fene tudja HÁNY NULLÁVAL hatványozottan (finoman szólva) KÖNNYÍTETTÉK meg az államháztartást, saját génhibás HASZNUKRA, a vérrel áztatott ALAPJOGOK lenullázásáért külön JOGÁLLÁS, v ülés!
Borsodi
Ha egy ilyen firkálás amit lelehetett mosni nyomtalanul ennyi kárt tud okozni és ilyen büntetést jár érte. Akkor a fidesz mit érdemel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.