A nép a jelek szerint hálátlan. Legalábbis a népnek az a – hivatalos propaganda alapján elenyésző – része, amely mostanában elégedetlenkedik. Mi mással lehetne magyarázni különben azt, ami itt folyik? Egy olyan országban, amelyben minden rendben van? A lakosság szinte egyöntetűen az uralkodók mögött áll, ami nem is csoda, hiszen megvédik őt mindenfajta – hazai és nemzetközi – támadástól, miközben az élet minősége folyamatosan csak javul.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A népnek nem kell hálásnak lennie, csak elégedettnek, ami természetes elvárás, nem pedig hálára kötelezés.
mackoka46
Hálálkodjunk naphosszat az éhbérért, az inflációért, és hogy jóval korábban meghalunk hála az orvosi ellátatlanságért és az inflációért. Külön köszönjük a fidesz gestapo áldásos tevékenységét a hálószobánkban is.
Eriksson
Itt a bibi. Az ellenzék feszt azt hajtogatja, hogy ők a nép nevében lépnek fel, holott nincs is megfelelő támogatottságuk. A nép nem hálátlan csak békét szeretne, és nem érdekli a hőbörgés.
solidedge
@Eriksson: Valami nem stimmel. A választáskor a Fidesz a szavazatok felét sem érte el. 200 ezerrel kevesebb volt, mint a többi. Az zavarhat meg, hogy a matematika seggbe rúgásával eszkábáltak a kisebbségből kétharmadot. Szerencsénk hogy nem hatötödöt.
kokopelli
@solidedge: a magasabb matematika a "cca. 38% az 2/3 !!! A füszeres meg a cigány
jut eszembe a 2 x 2-vel! ...ha veszem 3,ha eladom 5! ;-)
Eriksson
@solidedge: Mikor veszed már észbe, hogy a 2/3-ad nem az országos választás mutatószáma, hanem a parlamentben betöltött helyek száma. Nem kell a kettőt keverni.
Pl. Az országos választáson valaki nem a Fideszre szavazott, de a képviselő választáson viszont az ők képviselőjükre, mert az volt neki személy szerinti legszimpatikusabb. Vagy abból is volt sok zűrzavar, hogy a pártszínekben indulók érdekében összefogásokról tárgyaltak a pártok. Hogy sok helyen volt egyezség tárgya: én nem, de te lépj vissza, ezért még fizetni is hajlandó vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.