Jelentős támogatásokról döntött karácsony előtt a kormány – ezt a Portfolio vette észre. Másfélszáz fejlesztés kapott 72 milliárd forintnyi állami forrást. Az év végi jótékonyság legfőbb nyertesei az egyházak, a határon túli magyar közösségek és a sportszervezetek, főként a határon túli futballklubok.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ennyi pénzből sok problémát meg lehetne oldani itthon, de inkább kib@sszák az ablakon a határontúli szavazatokért, a magyaroknak meg nesze rabszolgatörvény karácsonyra.
anima
Nem a sajátjukból, amit megtermeltek, mert ezek nem termelnek semmit, hanem a te pénzedből, amiért qrvára megdolgoztál.

Kereshetnél többet?
IGEN!
De Orbán bosszúálló természet, aki nem bírja a magyar dolgozó népet (sem).
Fosztó-kirovó-bosszúálló rendszer - Orbán beteg világa.
division
Egyre jobban kezdik már nálam is elvetni a sulykot ezek a Fideszes fiúk. Mondjuk nejem egyházi óvoda vezető, ezért abba nem kötök bele (ugye gyarló az ember), de ennyire támogatni a határon túli foci klubokat a hazai egészségügy helyett már nagyon túlzó.
csipetke
Ez is azt mutatja,hogy orbán elmebeteg.Itthon minden nyakig a sz@rban,az egészségügyben megint rengeteg felmondás,lassan nem lesz,aki ellássa a betegeket,ez az idióta meg a külhoniaknak tolja a pénzt a következő választás szavazataiért,ugyanakkor rengeteg szavazót veszt itthon,pont ezért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.