Nagy Imre szobrának – amelyet Demján Sándor és társai adományoztak Budapestnek – áthelyezése hónapok, sőt évek óta nagy vitákat kiváltó téma. A Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság (KNEB) december eleji ülésén előzetes hozzájárulását adta a Vértanúk terének gyalogos prioritású átépítéséhez és ennek részeként a Nemzeti Vértanúk Emlékművének rekonstrukciójához, valamint ugyancsak előzetes hozzájárulását adta a Nagy Imre-emlékmű eltávolításához és a Jászai Mari téren történő felállításához.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Dehát a SZOBOR PAKOLGATÓNAK a vagyonnyilatkozata KÓDIS szintű, a cuddolás az NEKI JÁR, meg az elterelő hadjáratot harsogó etetője!
.
Ki kéri ki?
.
---- Orbán: Szeretném látni azt az embert, aki engem le tud kötelezni
.
444.hu/2018/10/01/orban-szeretnem-latni-azt-az-embert-aki-engem-le-tud-kotelezni
.
www.youtube.com/watch?v=j88vxWNKdYI
.
Már akkor MAGÁNRÖPCSIVEL repkedett, amikor SOROSISTA volt!
.
Micsoda dolog ez?
.
www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0
.
.
És jár az etetője 30 éve, egyéb más 00!!!
szalai48
--Itt találszz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
Csizmás Kond
A szobroknak ez a sorsuk, ide oda helyezik, de ennek ez a rendje, és fölösleges idegeskedni érte, mert ahogy változik a világ úgy vállnak a szobrok helyei is.
Sámannus
Vannak akik a szájukkal szarni is tudnak Úgy megfordul az észjárásuk. Tutális ellentmondásban élnek és a tudatzavart titkolni sem tudják. Ez csak olyan függésnek tudható be ami őket is kiszolgáltatottá teszi nem csak minket. Kéne a gerinc, de csak takony focira fussa.
Commenter
A Temetetlen Halott bírósági tárgyalás jelenetében konkrétan benne van hogy Nagy Imre jövedelme évi 3000 Ft volt. Nyugdíjasként, egyetemi oktatóként, agrár végzettséggel. Ha ezer élete lett volna akkor sem keresett volna soha annyit mint orbán.
Helyesbítek: Nagy Imre valóban megkereste a pénzt, orbán ellopja, elsikkasztja azt, ráadásul a közpénzt. Nagy Imre egy szabad, független, európai és demokratikus Magyarországot akart és ennek reményében adta az életét. Az élet értékét pénzben pedig kifejezni nem lehet-most mégsem eléggé "mártír", és orbán őt is kiradírozná a történelemből.Pedig nem őt kell remélem ez a kétes megtiszteltetés a történelmi igazságtétel révén orbánt éri majd. Még lábjegyzet se...max. elrettentő példaként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.