Az Európai Bizottság elnöke egy interjúban azt mondta, szerinte a Fidesz politikája már nem egyeztethető össze a kereszténydemokráciával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Orbánc sokakat felvásárolhatott az EPP-ben a korrupciós kassza tele euró ezermilliókkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Úgy a bennszülöttek, mint az az EU SE KIKÖPNI, SE LENYELNI nem képeSS, a ma már 27 EU tagállam egyik POCAK náciKÁJÁT, mivel a BALGA, HISZÉKENY nép sorozat lövésnek is beillően egy kénytelen ELVISELNI egy POSZTKOMMUNISTA MAFFIAÁLLAM keresztapuKÁJÁVAL cícózni, jelesül a NÉPPÁRTBAN időnként pofán vágni attól tartva, ha SZÁRNYÁRA engedi, megalakítja SZIRÉNHANGJÁVAL az EU-ban is a MAFFIA FRAKCIÓJÁT!
.
Az EU azokból tevődik össze, akiket a TAGÁLLAMOK felhatalmaznak, legyen az POCAK NÁCI, keresztapu, maffia főnök, vagy egyéb NYALÁNKSÁG, megspékelve egy kis skizó hajlammal!
.
Magyar Bálint hiába kongatta a VÉSZHARANGOT nyilatkozatokkal, könyvek írásával a BALGA NÉP csak akkor sipákol, amikor a SAJÁT ZSEBÉBEN KOTORÁSZ a POCAK NÁCI maffiagépezete:
.
www.google.com/search?q=magyar+b%C3%A1lint+maffia%C3%A1llam&oq=Magyar+B%C3%A1lint+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i61j0l3.7207j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------
.
www.youtube.com/watch?v=XrckMYNZfKw
.
Ha valami CSODA nem történik, KI KELL HORDANI ezt a keresztapuKÁT, az EU-nak amiatt, mert ENNYIRE TELLETT, az országnak amiatt, mert RÁBAZSAJGOTT a sompolygására!
mackoka46
@durbincs: Maga kretén nem tudja minél butább annál drágább ?
Jozefina
El sem hiszem, hogy ezt Juncker mondta!!! Végre ő már belátta, hogy más megoldás nincs!! Valószínűleg a hezitáló néppárti vezetőknek csurrant-cseppent egy kis magyarországi EU-s pénz valamilyen eddig ismeretlen névre, számlára!!!???
simmering73
Ne tököljetek már rajta! Basszátok ki őket!
kokopelli
@simmering73: Muszály lesz,mert a Zorbánék gyávák a kilépéshez!A szájkaratés
emberszabásúak már ilyenek! "Nagy a pofa,de semmi nincs mögötte!"
Clavigo
Megvàrjàk az EU-s vàlasztàsokat..Ha gyengén muzsikàl a Cimbalmos,,talàn akkor qrjàk ki a Néppàrtbòl ennek a Gennygòcnak a csicskàsait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.