A brutalitás nem ismer határt! Paraguayban életveszélyes sérüléseket szenvedett egy találomra kiválasztott kutya, akinek feltehetően játékból az utcán bandázó gyerekek egy tűzijátékot gyömöszöltek a szájába és meggyújtották a kanócát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ezt meg kell cáfolni. egy esettel.
Gyerekek voltunk és igen csak kalandra vágytunk ( Szocializmus, ruszki laktanya. ) Nem tudom ki ismerte a pukkancsot. Kis gránát féle ami nem robbant, de kibiztosítás után, nagyot pukkant. Nem egy ilyet kaptunk a ruszkiktól és ha volt jó volt a katonás játékokhoz. De egyszer a haver kutyája meg vissza akarta hozni. és a szájába pukkant. Meg állt a levegő, és kurvára meg lepődtünk mit tett a kutya. Ki volt a hibás, Felnőtt fejjel , mi. Gyerek fejjel, az a buta kutya. Na meg a Sanyesz mert elengedte. De ki fog pórázon játék közbe egy kutyát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.