500 millió forintot utal Rogán Antal minisztériuma egy alapítványnak, amely kuratóriumában volt és jelenlegi fideszes vezetőket találunk. 

Félmilliárdból kutathatja a médiát egy Fideszes alapítvány, természetesen állami pénzből

Fotó: MTI

„Médiakutató Intézet létrehozása és működésének támogatása” – ezen jogcímen utalnak 500 millió forintot Orbán Viktor, Magyar Közlönyben megjelent rendelet alapján.

A támogatás címzettje az a Batthyány Lajos Alapítvány, amelynek elnöke Martonyi János volt külügyminiszter, de a kuratóriumában ott ül Szájer József fideszes EP-képviselő is.

A bírósági iratok szerint az alapítvány kuratóriuma jelentősen átalakult a kormányzati támogatás bejelentése előtt nem sokkal, december 1-én. A kuratórium egyik új tagja lett Orbán Viktor volt fotósa, Kobza Miklós, aki ezelőtt két évig volt az MTVA sajtófőnöke.

A Magyar Narancs november végén arról írt, hogy Kobzát leküldték Szegedre, ahol „a helyi Fidesz kommunikációjáért, a Botka elleni manőverek kialakításáért felel.”

(444)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A legújabb fütyiszes kifizető hely !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: a január utált egy téli hónap, de politikai szempontból sztem a tüntetések miatt vízválasztó lesz...felőlem már most megölheti egymást a narancsos horda.
papa.49
@Commenter: A január nekem a legszebb hónap a nejem a fiam, a menyem, és az én szülinapom is ebbe esik, ők hárman még a BAK jegyében, én meg a VÍZÖNTŐ jegyében születtünk ...
kissé felnőttem
bagóóért ki csinálná bár senkit nem érdekel igy sem
ez csak a pénzről nem az eredményről szól
Nessy
@papa.49: Üdvözöllek Vízöntő társ! :-))
Nessy
nem lesz nehéz dolguk! Egy hírt elolvasnak, az minden médiában szóról szóra jelenik a holdingban. A kormány információk szintén ugyanazok!
Egyetlen feladatuk lesz, a pénz felvétele, és x. % tovább utalása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.