Lesz vajon belőle országméretű megmozdulás?

Zseniális trükkel szívatja a levelezgető Orbánt a Kétfarkú Kutya Párt
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Már elkezdték kézbesíteni Orbán Viktor legújabb levelét azoknak a fideszeseknek, akik erre korábban felhatalmazást adtak. A küldemény témája: a miniszterelnök pénzt kér a támogatóitól a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.

A Kétfarkú Kutya Párt igen érdekes válaszlépést talált ki: arra buzdítja az embereket, hogy

küldjenek 5 forintot csekken a kormánynak, ami végső soron 75 forintos veszteséget jelent majd nekik.

Vagy az adófizetőknek? Nézőpont kérdése.

A bejegyzés alatt beindult az ötletelés arról is, hogy lehetne Soros Györgyöt írni feladónak, és akkor elmondható, hogy

Soros pénzeli a Fideszt.

Érdemes figyelni, mi lesz belőle.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...hogy ez mekkora?!De én egyelőre arra lennék kiváncsi,hogy miután a fideszhez soha,semmi közöm nem volt,honnan szerezték a címemet,mert ma én is kaptam kolduló-levelet.De nemcsak a fidesztől,hanem a Szövetség a Nemzetért Alapítvány Polgárok Háza-tól is.Ezekről mégcsak nem is hallottam,ez a levél is csekkes-koldulós,az aláírói közül néhány:-kubatov gábor,lászló tamás,bársony lenke,sigmond bertalan,babusa edit.(a kisbetü szándékos)
Mi jogosítja fel ezeket,hogy olyan embereket vegzáljanak a leveleikkel,akiknek soha semmi közük nem volt hozzájuk.Lehet valahol panaszt tenni emiatt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
...hogy ez mekkora?!De én egyelőre arra lennék kiváncsi,hogy miután a fideszhez soha,semmi közöm nem volt,honnan szerezték a címemet,mert ma én is kaptam kolduló-levelet.De nemcsak a fidesztől,hanem a Szövetség a Nemzetért Alapítvány Polgárok Háza-tól is.Ezekről mégcsak nem is hallottam,ez a levél is csekkes-koldulós,az aláírói közül néhány:-kubatov gábor,lászló tamás,bársony lenke,sigmond bertalan,babusa edit.(a kisbetü szándékos)
Mi jogosítja fel ezeket,hogy olyan embereket vegzáljanak a leveleikkel,akiknek soha semmi közük nem volt hozzájuk.Lehet valahol panaszt tenni emiatt?
csipetke
Vajon a határontúliaknak is küldtek kolduló-levelet?Annyi pénzt tolt oda orbán.hogy most adakozzanak ők
tudode
Amennyiben küld az EU vásott kölke KOLDULÓ hulló levelet, letiltatom a NÉPESSÉG NYILVÁNTARTÓNÁL, hogy KI KÉRI KI az állandó buzerÁLLÁST!
.
A HALLIkopteres TONCSINÁL milliárdok landoltak/nak, TARTÓZTASSA LE!
Sámannus
Az a helyzet pontosan ezt gondoltam ki én is, de nincs média felületem csak a propi.
Sámannus
Ez csak a tahó helyett van. A vajazásnak ezer formája van.
human
Fizessetek fideszesek! Had röhögjön rajtatok Ráhel, Tiborcz, Mészáros, Garancsi, Rogán, Mr. 20% ...
Yoda69
Semmi baj ezzel a levellel. Malam majd ez is a kukaban landol, a birkak meg tejelnek.
csipetke
@Pegero: ...és ez hogy jön az orbán-féle kolduláshoz?
csipetke
Amikor a hortobágyi madárkórháznak adok fel pénzt csekken/postán,mindig kérik a születési helyet,időt.Kérdésemre,hogy párezer ft-os adományhoz ez ugyan miért,azt mondták,nehogy terrorizmusra menjen a pénz.Asszem a terroristák nemsokra mennének a párezer ft-al.Namost,ha Soros nevében adna fel az ember pénzt,nem biztos,hogy meg tudná tenni (sajnos) az említett ok miatt.Bár,ha a postán jófejek,akkor Gyuri bácsi születési dátumával és egy fiktív címmel végülis megoldható.
csipetke
@Pegero: 17:17 Ez egy piti betörő a mostani rablóbandához képest...
tulipan
@Pegero: Te, fantáziátlan, narancsos segglyuknyaldosó hülyegyerek! :)))))
www.youtube.com/watch?v=LYQX2nWVEnw
tulipan
@Pegero: Te egy narancsos segglyuknyaídosó imposztor, BAROM vagy! Nem kicsit, nagyon!!!
csipetke
@Pegero: ...és azt tudtad,hogy a fidesz már 9.éve nyomorítja az életünket?Inkább arról írj,hogy miért van az ország a béka segge alatt,mert azt mondják,aki túl sűrűn forog hátra,az nem halad előre.A fidesz is még mindig az előző kormányokra mutogat,de azt senki nem magyarázza,hogy miért állunk egyhelyben,az összes eu-s ország elhúzott mellettünk,mint a vadliba.
csipetke
@Pegero: Ha elolvastad amit idelinkeltél,akkor olvashattad azt is,hogy tényleg a béka segge alatt van az ország,mert amire azt írják,hogy a legutolsó országok közt vagyunk Európában,az szerinted mit jelent?
szaboria1
@Pegero: Te tényleg egy nem semmi vagy. dr. Papp Lajos igenis jól fogalmazott. 1998-ig fideszes aktivista voltam de már Orbán akkor kimutatta a foga fehérjét. Amikor több fideszes társaságában kimondta megnyertük a választást a nyugdíjasok le vannak ejtve nem kapják meg a 20% nyugdíj emelést. Pedig márciusban a fidesz is egyhangúlag meg szavazta
szaboria1
@Pegero: Te tényleg egy nem semmi vagy. dr. Papp Lajos igenis jól fogalmazott. 1998-ig fideszes aktivista voltam de már Orbán akkor kimutatta a foga fehérjét. Amikor több fideszes társaságában kimondta megnyertük a választást a nyugdíjasok le vannak ejtve nem kapják meg a 20% nyugdíj emelést. Pedig márciusban a fidesz is egyhangúlag meg szavazta. Azóta csak ígérgetnek, de nem teljesítik. Hazugság az egész megszólalásuk. Ja és a szájukból már akkor is segget csináltak amikor elismerték, hogy Bajnai jól indult el az ország felzárkózásához de már akkor meglátták azt a lehetőséget mennyi mindent lelehet nyúlni. Pedig Ők ígérték, hogy vissza adják a 13 havi és még be ígértek 14 havi nyugdíjat is. a 2008-as gazdasági válság miatt lett elvéve amit nagyon sok nyugdíjas meg is értett. De a mostani magyar ország jól teljesít szlogenjük nem igazán látszik meg. Mert csak azt látjuk nyugdíjasok, hogy az árak mennek felfele a csillagos égbe. Pl. ugye a tejnek le ment az ÁFÁ-ja mégis a mi boltosunk nem vitte le az árát a mert dolgozóknak akkor nem tudna béremelést adni.
szaboria1
Az ötlet nagyon jó mert a Postának be kell venni az 5.-ft csekket is de fidesznek ez több pénzébe fog kerülni, kb. 180.-ft buknak egy ilyen kis összegnél.
szaboria1
@csipetke: Még mindig működik a Kubatov lista. A pesti barátnőm mondta, hogy még a régi címünkre nekünk is ment levél a fidesztől.
csipetke
@szaboria1: 5:03 Nekem semmilyen módon nem volt közöm semmiféle szervezethez,a fideszes bandához meg pláne nem,úgyhogy arra gondolok,az önkormányzattól kaptak címeket
csipetke
@Pegero: 21:06 orbán meg folyamatosan elkúrja,nem kicsit,nagyon...
RonaGyuri
ad a képen látható cikk: tudom, hogy csak egy jogi álláspont, de sajnos ezzel a szolgáltatók (incl. államkincstár) visszaélnek:
egyfelől; sokan lényegesen többet pl. 500Ft számol fel a csekken fizetőknek
másrészt; az összeg beérkezéséről való gondoskodást nem is kicsit gélre-értelezik: azt számolják, hogy mikor kegyeskednek lekönyvelni!! =))
szaboria1
@Pegero: Nem teljesen egyforma Papp 10 kérdést tett fel Szabó csak ötöt.
advocat
Aki a hosszúnevű hivatalnál (valaha Lakcímhivatal volt) letiltatja, nem kap levelet! Ilyen egyszerű. A nyomtatvány valamikor letölthető volt!
szaboria1
@Pegero: Mivel a belinkeltben csak 5 szerepel a Szabótól így csak arra tudtam reagálni. Amúgy meg nem vagyok felületes én már a propeller indulása óta itt vagyok és akik ismernek azok tudják előbb tájékozódóm és csak aztán mondok véleményt. Csak hogy tud nagyon sok embert ismertem meg életem során köztük az 1990-es fideszeseket és én ezért jobban tudom meg ítélni milyen ember lett Orbán meg azokat akik még megmaradtak a megalakult fideszből.
tulipan
@szaboria1: Ennek a beszáradt narancsagyú Pegeronak a direkt provokációra nem szabad védekezned!!! Ez őrzi Kádár sírjából, ellopott fejét!!!
tulipan
@Pegero: Más különleges kívánságod nincs Ördögfajtzat? Igazán tetszik. hogy ennyire megbeccsülsö a tökkelütöttek elnökét! :)
tulipan
@durbincs: Narancsos O1G seggnylyuknyaldosó Ploesti lakos, félafroknyi Sügér!Azt kívánnád, hogy beléd bújjak, Reaktorkám??? :)
kokopelli
@RonaGyuri: ...valószínüleg példátlan egy olyan "nagyformátú,világhíres," államfőnél,(;-)).
hogy a lopott milliárdok mellé,még tarhál is azoktól a "zemberektől" is,akik ellen való-
színüleg a lóvét felhasználni fogja! Paradox,mint minden cselekedete?Graz is aktuell lassan?
tulipan
11@durbincs: @durbincs: Narancsos O1G seggnylyuknyaldosó Ploesti lakos, félafroknyi Sügér!Azt kívánnád, hogy beléd bújjak, Reaktorkám??? :)
t
tulipan
@durbincs: Nanááá,Téged sugározlak, házha megjönne az eszed!
tulipan
@Pegero: Ez a valódi, hogy ne mondjam SZÜLETETT komcsi elhiszem, hogy jókat röhög, a hülye narancsos híveken, akik nem tudják eldönteni, hogy most Ők igazából nácik-e vagy őskomcsik?!!!
tulipan
@durbincs: Te agyatlan narancsos seggnyaló, ribi félfaroknyi Sügér! Mi a házag? Hiszen.Te vagy a Ploesti romány banyakecós, tehát húzzál Te a olajbányászcsilléid közé! Ott pofázd a baromságaidat!
tulipan
@Pegero: Széles körbe közismert, hogy a NARANCSOS OTROMBASÁG felülmúlhatatlan! Na persze ez lehet Te MINDENNAPI tevékenységed reklámja is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.