Az elemző szerint a magyar pártrendszer átalakulhat, de csak akkor, ha az ellenzék felismeri, hogy csak együtt juthatnak előre.

Török Gábor: jelentős fordulat jöhet a magyar politikában, ha az ellenzék felismeri a lehetőséget
Fotó: Facebook/Török Gábor

Török Gábor politikai elemzővel a 24.hu-nak adott interjújában azt fejtegette, hogy a tüntetésektől önmagában semmi nem változik:

Orbán Viktor nem bukik meg, nem lesz vége „sajátos királyságának”, de az események magukban hordozzák annak a lehetőségét, hogy a magyar pártrendszer jelentősen átalakul.

Az elemző úgy látja, az eddig összefogni képtelen ellenzék helyén együttműködő pártok és politikai szereplők jelentek meg, ami persze lehet, hogy csak átmeneti állapot.

Török szerint a centrális erőtérnek csak úgy lehet vége,

ha az ellenzék az önkormányzati, majd akár a parlamenti választáson is a választási rendszernek megfelelően indít közösen támogatott jelölteket.

(HVG)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Török Gábor a hazai politikai asztrológia kiváló képviselője! Cassandrai jóslataival rendszeresen lenyűgöz és ámulatba ejt! Szerencsére politikai elemzésnek feltüntetett jóslatai ritkák, és még ritkábban jönnek be!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Shikari: Maga az Orbángyűlölet önmagában kevés az üdvösséghez. Csinálhatják a felhajtást valameddig, de "majd megunják és hazamennek", hogy egy klasszikust idézzek.
Én inkább azt hiszem, hogy a ország lakosságának a békésebb része megunja ezt a nagy nekibuzdulást, és elküldi őket a francba. Sztrájkostul, felvonulásostul.
Eladott Ország
Török Gábor a hazai politikai asztrológia kiváló képviselője! Cassandrai jóslataival rendszeresen lenyűgöz és ámulatba ejt! Szerencsére politikai elemzésnek feltüntetett jóslatai ritkák, és még ritkábban jönnek be!
human
Az optimista véleményem, hogy Hadházy-Márki-Zay mozgalma nagy segítség és kényszerű erő lesz az együttműködésre az ellenzéki pártok közt és ennek pozitív eredménye lesz az önkormányzati választásokon. Ez pedig elindít egy lassú folyamatot, ami errodálja a fidesz hatalmát.
A pesszimista véleményem, hogy az ellenzék megint elbénázza és Orbán választámadásba lendül és még nagyobb területen tarolja le az ellenzék jelenlétét. A vége ettől függetlenül Orbán rendszere összeomlik és elég véres vége lesz.
justhpeter
Az ellenzék sorsát majd az dönti el, hogy hányan akarnak majd "főállású" politikusok lenni. Vagyis az egyéni érdek. Ahogy az egyéni érdekből nyalt be a sok fideSS-tahó O1G-nek is.
Eladott Ország
Török Gábor "elemzései"-nek a rövid paródiája:Török Gábor "elemez" ;-)
fradyendre.blogspot.com/2012/09/torok-gabor-elemez.html
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok