Egy átlagemberek által ritkán használt műszaki eszközt szerzett be Simicska Lajos az Orbán Viktorral folytatott háborúskodása utolsó hónapjaiban. Épp az üzleti birodalmának különböző cégeit irányító vezetőkkel tartott egy megbeszélést budai irodájában, amikor belépett egyik munkatársa, és átadott neki egy sárga készüléket. Simicska kézbe vette, és berakta a táskájába, miközben elmagyarázta a többieknek, hogy ez egy olyan mérőberendezés, amely jelzi, ha a környezetében túl nagy a káros sugárzás. „Látjátok? Már itt tartunk!” – mondta nevetgélve, de közben azt is jelezte, hogy komoly dologról van szó. Közölte, hogy olyan figyelmeztetést kapott, amely szerint fennáll a veszélye, hogy valamilyen káros sugárzást kibocsátó anyaggal próbálják őt kiiktatni. Azt nem mondta, hogy kik akarhatnak vele ilyet tenni, és azt sem árulta el, hogy konkrétan kitől kapta az erről szóló információt. Megjegyezte azonban, hogy először ugyan ő is nevetett a figyelmeztetésen, de olyan helyről érkezett,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nagyon érdekes cikk, bár hosszú de érdemes végigolvasni kiknek is foglyai az egész ország...

"Elveszítette azonban politikai és gazdasági befolyását, ami hatalmas változás ahhoz képest, hogy volt időszak, amikor az ország leghatalmasabb emberei közé tartozott, akinek sokan a nevét is félve mondták ki."
"„Az ő személyiségének a hatalomérzés fontos része volt harminc éven keresztül”
Tehát jól egymásra találtak a nagy barátjával akit később legecizett!
Nem volt elég nekik a pénz a nagyon sok pénz kellett a hatalom is -beteges szinten.
Remélem Simicska után a puhos is bukni fog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Nagyon érdekes cikk, bár hosszú de érdemes végigolvasni kiknek is foglyai az egész ország...

"Elveszítette azonban politikai és gazdasági befolyását, ami hatalmas változás ahhoz képest, hogy volt időszak, amikor az ország leghatalmasabb emberei közé tartozott, akinek sokan a nevét is félve mondták ki."
"„Az ő személyiségének a hatalomérzés fontos része volt harminc éven keresztül”
Tehát jól egymásra találtak a nagy barátjával akit később legecizett!
Nem volt elég nekik a pénz a nagyon sok pénz kellett a hatalom is -beteges szinten.
Remélem Simicska után a puhos is bukni fog.
toniszalai0
-_Itt találsz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
Horizont
@papa.49: Ezek a rohadékok kiírthatatlanok... ez is itt meg azok is ott!!!
papa.49
@Horizont: Ha most visszagondolsz miért is állt le a simlicska, mert nem akarta, hogy ő vagy a családja bajba kerüljön !!!
cikicakk55
sajnos Simicskának csak addig volt nagy pofája,még a csuti TEK-es legényei Őt is védték.Nem értem ezt a cikket.Eddig arról volt szó,hogy Simicskát nem érdekelte a politika.Neki a Pénz,a pénz és a pénz volt a három legfontosabb dolog.Milyen hatalmat akart magának,amit Orbán már nem volt hajlandó átadni? Ki zárt,hogy Miniszterelnök akart volna lenni. Látta Ő a nép reagálását Orbán lépéseire,és nem hiányzott neki az a tömény gyűlölet. Persze így sem szerették,de kevesebbet k. anyáztak vele kapcsolatban,mint Orbánnal.Az biztos,hogy bár mennyire is gazdag volt,akkor is egy gyáva féreg módján váltott. Mindenki azt hitte,hogy majd kipakol és egész biztos vagyok benne,hogy ha kipakolt volna,akkor a Fidesz már csak múlt.Gondolom Ő is nyakig benne volt és az nem volt vigasz számára,hogy esetleg csak a felét kell leülnie annak,amit Orbán kapna.Nem tudom hány éves,de 20-30 év még olyan gazdagon is sok egy börtönben.
Horizont
@cikicakk55: Simicska mindjárt 59 éves.
Neki nem "olyan " hatalom kellett mint a miniszterelnökség, hanem a gazdasági életben volt (kis)király és ott nagyon sokan hódoltak neki ...az is hatalomérzés. Ha feldobja orbánt akkor saját magát is kellett volna. Simics nem (az utólagos)becsületet választotta hanem a pénzt és az életét. Szégyellheti magát ez is...
papa.49
@cikicakk55: Egy idős a csutival, vagy 1 évvel idősebb, a simlicska mindig tartott a csutitól, mert ő ,,osztályidegen,, volt protekcióval jutott be az egyetemre is ...
Viszont egy pénzügyi zseni is volt mert az ő vezetésével ,,fialtatták,, meg az a fél milliárdot amit a Tiszti Kaszinóért kaptak !!! Az akkori zűrös cég ügyeket a '98 szeptemberi ,,hosszú bájtok,, éjszakáján tüntette el, mikor ő volt az APEH. elnöke, végül is csak a volt szolnoki polgi került börtönbe 1 évre, a Kaja Ibrahim, Joszip Tot, meg még vagy 200 cég lett tisztára mosva... Innen indult a fidesz gazdasági fellendülése, ami megtorpant 2002. a bukás miatt !!! Az utána következő SZŰK NYOLC ESZTENDŐ már 3 milliárdos hiányt hozott, aztán belehúztak a fiúk 2010 után ,,amit a szemük meglátott, a kezük nem hagyta ott,, !!!Egy év alatt eltűnt az adósság !!!A többit meg már mindenki láthatja, tudhatja, végül is azért se mert nyíltan szembeszállni a csutival, mert tisztába volt azzal rögvest mellé került volna a padra, mert ő is legalább annyira sáros volt az ügyletekben !!!
Csizmás Kond
Simicska ha okos lett volna mint ahogy sokan itt arról áradoznak akkor nem került volna ebbe a helyzetbe. Az lehet hogy a pénzhez értett, de ha neki az volt az istene akkor egy ilyen nyálas gecizésért nem tudták volna ilyen könnyen fenéken billenteni, sőt ha tényleg ért a pénzfialtatáshoz akkor nem gecizik hanem pénz csinál és azáltal hatalmat...de nagy a meggyőződésem, hogy csak a helyzetet használta ki és azáltal volt aki volt...
Horizont
@Csizmás Kond: Nem áradozott senki csak sokan bíztak abban (én is) hátha borítja a bilit. Nem felejtettük el hol volt, hogyan volt és mennyiért volt. Mindegyik a helyzetet használja ki, még orbán is. Simicska pénzt csinált a Közgép minden állami megbízatást vitt, csakúgy mint most Mészáros ...csak az utóbbi nagyobb tételben viszi. Simicska egyáltalán nem hülye...aljas az tény de nem buta ...ahogy te szeretnéd láttatni.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem buta...na nem úgy ahogy én, hanem úgy ahogy elbaszta a saját jólszituált pozícióját...
Horizont
@Csizmás Kond: Hát...van amikor a "legjobb" barátok is egymásnak feszülnek!
Én nem sajnálom sáros (szaros) ő is.
Grafix69
Ez egy nagyon jó cikk , hosszú de nagyon érdekes.
emerencia
Aki olvasta valaha Pacepa könyvét, (Vörös Horizontok) annak azonnal beugrik a radu módszer. Nincs új a nap alatt. Simicska okkal fél.
cikicakk55
@Horizont: Akkor min vesztek össze? Orbán adta neki számolatlanul a megbízásokat.valamit csak nem adhatott oda amit pedig Simics mindennél jobban akart.Lehet,hogy a lányát akarta feleségül venni? nem a Récsört,hanem a másikat.Szerintem a pelenkadobáló még Simicskának is unszi volt.
cikicakk55
@papa.49: ma 18:52

Nem tudom,de szerintem az embereknek megért volna annyit,hogy Orbán börtönbe kerüljön,hogy Simicska kaphatott volna valami könnyebb büntetést. Csak számoljuk ki,hogy a G nap óta hány milliárdot nyúlt le az Orbán stróman csapat? Mennyi mocskot kap az ország miatta? Lecsúsztunk az utolsó előtti helyre élet színvonalban,még ha akkor Simicska beszélt volna, pár eze milliárd lenne az államkasszába és ami a lényeg, a Fideszesek apraja nagyja hűvösön ülne már.Én nagyon haragszom a tolvaj emberekre és a becstelen,másokon átgázolókon. Még is úgy érzem,hogy Simicska,ha mocskos úton is jutott a melóhoz,azért megcsinálta. Az,hogy 3x-os felárral,meg kénytelen volt,mert tartotta a markát az összes,aki benne volt. Szóval szerintem megért volna egy házi őrizetet, boka bilinccsel és persze börtönkoszton,csak éppen nem a rácsok mögött,hanem otthon. Pénzét elvenni és csak azt eheti ihatja amit visznek neki. Az is jó nagy bünti lett volna számára,de mi megszabadultunk volna egy fertőző parazitától.
papa.49
@cikicakk55: Én ebben nem tudok liberális lenni, rengeteg embert tettek tönkre neki a börtön ,,üdülés,, lett volna, sokkalta kínosabb hosszan tartó szenvedés jár ezért a rengeteg geciségért amit elkövettek !!!
Eriksson
@cikicakk55: Ennek a témának egy másik megközelítése Kóczián Péter Újságíró meglátása szerint, Kálmán Olgánál: www.youtube.com/watch?v=mKnUzKc_9_k
Horizont
@Eriksson: Köszi nagyon érdekes volt. És szomorú mélységesen hogy emberek játékszerei vagyunk. Mondtam én, hogy sz@r ember ez is nem tévedtem:)
"Mindketten akaratos emberek, Simicska nyilván azt gondolta, minden megy a szokásos útján. Orbán meg ennek az ellenkezőjére gondolt. Ez szülte meg a háborút, s ennek a konfliktusnak a törmelékei repkednek azóta is."
Ezeknek nem csak a pénz a fontos hanem a hatalom is.
Eriksson
@Horizont: Bizonyítja, hogy egyik se különb, mint a másik. Bizonyos értelemben Simicska még rosszabb mint Orbán, mivel ő volt az, aki nem tartotta be a játékszabályokat. Oszt még neki állt feljebb.
A Kálmán Olgás videóban még arra is fény derült, hogy ki volt az, aki Istent, embert figyelmen kívül hagyva átgázolt mindenen és mindenkin, mert elrontották a játékát.
Horizont
@Eriksson: Miért szerinted orbán betartotta?
Eriksson
@Horizont: Jó kérdés.
Ha az egyik a pénzszerző, másik az irányító, aztán az egyik mindkettő akar lenni, akkor a másik mi tévő legyen? Hagyja rá? Vagy keressen másik bankárt, aki nem gáncsolja?
Jó pár kérdés adódik, amit mi nem tudhatunk megválaszolni a dolgok tényszerű ismerete nélkül. De annyit láthatunk, Orbán okosan döntött, a következményeket látva. Mindent vitt.
Horizont
@Eriksson: orbán egyáltalán nem döntött okosan ahogy Simics se. orbán nem csak egyet akart. Pénzt (amit Simics szállított neki és a teljhatalmat) Simics pedig hatalmat és pénzt akart. Görény módon jutottak mind a ketten mind a kettőhöz. Ne védd egyiket sem. Méltatlanok rá. Finoman fogalmazva.
Eriksson
@Horizont: Két ember harca, teljesen mindegy, hogy kik ők, hogy hívják őket. Két sors, amely valahol összetalálkozott. Aztán az egyik úgy tűnik, hogy alul marad. Aztán mégsem. Az okosabb, a talpraesettebb, a szerencsésebb nyer. A másik meg a végtelen nagyravágyás, a telhetetlenség áldozata lett.
Pedig állítólag ő volt az okosabb.
Horizont
@Eriksson: Miért érzem azt egyfolytában, hogy te orbánt véded és nagyra tartod???
Pedig szar ember mind a kettő. Nem mindegy semmi, mert az utcánkból két gyökérről van szó, hanem két hazáját és népét eláruló nagy hatalmú pojácáról...
Eriksson
@Horizont:
Kíváncsi vagyok, neked milyen emberek teljesítménye a szimpatikus. Kik azok, akikre irigység és gyűlölet nélkül tudsz gondolni?
Horizont
@Eriksson: Tévedésben vagy. orbánra Simicsre nem vagyok irigy és nem a gyűlölet amit irántuk érzek.
Milyen emberek teljesítménye a szimpatikus? Hát nem az ilyeneké...szeretek felnézni valakire. lehet az egy egyszerű ember is ...alap a normális , egészséges emberi tulajdonságok. Mint pl. ne lopj, ne hazudj, ne csapj be embereket, legyen gerinced meg ilyen nyalánkságok. Kevés ilyen ember van számomra ez tény. A fideszben egyet sem találok...esetleg Varga régebben, Navracsics tán...és ennyi.
Eriksson
@Horizont: Szóval nem vagy se irigy, se nem gyűlölködsz. Akkor milyen az ha igen?
verőce21
Jó egészséget kívánok "Don Hymen Roth"-nak! Ha hazajönne leadni a szavazatát, nyugodtan jöjjön bármikor.
Horizont
@Eriksson: Ezt az úgymond irigységemet fejtsd már ki lécci, példákkal ha kérhetem.
Horizont
@anka: Sajnos nem fog kinyílik. Aki jól él orbán alatt az leszarja az erkölcsöt, stílust, aki orbánból él az meg pláne a többi meg olyan szinten szopta be az agymosást hogy reménytelen elmozdítani bármerre is. Ez van elég siralmas kilátások. Majdhogy nem reménytelen...
kereső
@anka: @Horizont: 444.hu/2019/01/15/kereszteny-ertelmisegiek-az-orszagunk-vezetoit-illeto-gyalazkodo-es-becsmerlo-stilus-ellen-mindenkinek-fel-kell-venni-harcot

Hol élt ez a "drága" KÉSZ, 2006-2010 között?.amikor orbánék csúcsra járatták ezt a stilust?
Éés miért nem szól a KÉSZ a bayerzsoltok,gajdicsok,bencsikek ellen, akik nem csak az ellenzék vezetőire ,hanem mindenkire ilyen ocsmány stilussal szórják a gyalázkodást, akik nem orbán hivők-és szavazók.
anka
@kereső: - nem fog..., ez kisember ahhoz, bayer és a többi xarosszájút fegyelmezze'! - a másik, hogy az ellen nem szólalt meg, hogy embereket az utcára tesznek a hajléktalanokat üldözik stb. - ez milyen keresztényi erkölcs? - csak az övéit' védi..., a többi magasról le van xarva! A király' szent és sérthetetlen...:D
Eriksson
@anka: Ebből az írásból kiderül, mi a baj Orbánnal.
Szóval az, hogy eltanulta a két zsidó agyafúrttól a zsidó gyűlöletpropaganda csínját-bínját, s azt használja fegyverként.
Az is kiderül, hogy mégsem született ördög, hanem "magának az ördögnek adta el a lelkét" amikor a világ két legmocskosabb emberének a retorikáját követte. " Elfogadta a legaljasabb módszereket, hogy szándékosan becsaphassa a magyar embereket, és uralkodhasson felettük."
S ez a legsokatmondóbb megállapítás: "Orbán arra vállalkozott, hogy elfogad és gátlástalanul felhasznál minden eszközt, amivel a hatalma alá hajthatja a magyar népet. A világ legaljasabb emberei adták Orbán kezébe a csodafegyvert, akik zsidó létükre adták át neki az antiszemita gyűlöletkeltés és a náci bűnbakképzés technikáját."

Talán a magyar nép ellen alkalmazhatja, de a zsidó nép ellen semmiképpen, hiszen zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen. Mégis nekik van vele a legtöbb bajuk. Nem is értem...
Eriksson
@Horizont: A magad lelkét te magad ismered legjobban. Ne éntőlem várj példákat.
Én legfeljebb azt hozhatom fel bizonyítékképpen, amit magad írsz ide végtelen számú gyakorisággal.
Horizont
@Eriksson: nem kell a megjegyzés a végtelen számú gyakoriságról... mondanám hogy közöd??
Sok kritikát el szoktam fogadni magamról ha hitekestől kapom Na az irigység az egyik amit soha semmilyen körülmények között nem. Kezdjem el személyeskedve sorolni a hibáid? Jobb lesz attól ? :-)
Na pá édesem...
Eriksson
@Horizont: Kérdeztél, válaszoltam.
"Kezdjem el személyeskedve sorolni a hibáid?" Nem kértem, de írhatod.
csak úgy....
@Horizont: minö,megrázó események ! Kedves @Horizont: ! Sorold a hibáit és semmi esetre se fogd vissza magad! :)

www.youtube.com/watch?v=Gp4snyenNBw
Horizont
@Eriksson: Én kérdés nélkül is válaszoltam. NEM VAGYOK IRIGY!
Senkire amúgy de ilyen tetű férgekre pláne nem.
csak úgy....
@Horizont: Nem voltál eléggé meggyözö és goroba! @Eriksson: egy szövevényes pókember és ebböl adódóan ,még kb. 100 féle képpen szeretne a dolgok végire járni... , vagy csak símán beléd zúgott, mint ló a gödörbe és ilyen furán udvarol! :)
Horizont
@csak úgy...: Ismerem már régről igyekszem nem belefutni a zsákutcájába...mert ők a meggyőzhetetlenek.
csak úgy....
@Horizont: hát bizony, nagyon lompos gondolkodású a fazon ! tudod mit!? ne dicsekedj sehol se vele! csak egy szótfogadó közlegény lehetett egy munkás ör században,az elözö életében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.