Ennek a nemzetnek a négyötöde faltól falig él. A nyugdíjasok tizenkettedikétől tizenkettedikéig (ha úgy jön ki, tizedikéig, tizenegyedikéig). A múlt péntekig ehhez igazították a kicentizett létet. Ám akkor nem érkezett meg a várt pénz a bankokhoz, és az is bizonytalanná vált, hogy a postás melyik napon csönget annál, akinek nincs folyószámlája.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez volt az én véleményem is, még péntek délben. Annyi rémes reklám, kormányinfónak becézett fidesz hirdetés szakítja meg a Tv rádió műsorokat. Valaki felolvashatott volna egy rövid szöveget, amiben elmondja, hogy technikai hiba miatt késve indult a nyugdíj átutalás,a bankokkal együtt igyekeznek estére orvosolni a problémát. Minden érintettől elnézést, és megértést kérnek.
Pár perc az egész, egy indok, udvarias megértést és elnézést kérés, és már is kisebb lett volna káosz!
cikicakk55
Az okos telefonok,az intim betétek, a hüvelygomba, a már 3,5 millió forintért kapható autó, a puffadás elleni gyöngyöcskék sokkal fontosabbak mint egy két perces beolvasás a reklám helyén. Rengeteget fizetnek a cégek fél perc reklámért.ne hogy már a 200.000 nyugdíjas miatt lemaradjon a fele reklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.