Ma kapták meg az Állami Számvevőszék levelét. A Momentum állami támogatását is felfüggesztette az ÁSZ, az a jelek szerint még érvényben van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az elsőszülött már amúgy is felkészült és teljesen alkalmas az apja örökségének továbbvitelére egyébként sem szükséges a pártok jelenléte. A „győztesek viselkedésmódját” négy mondatban foglalta össze Orbán Viktor: "Győzni nem szégyen, hanem dicsőség. Veszíteni nem erkölcsi fölény, hanem kudarc. Ha nem akarunk vesztesek lenni, nem fogadhatjuk el az ellenfél mércéjét. Végül pedig a sikereinket meg kell becsülnünk, mert aki nem becsüli saját győzelmét, az ki fogja érdemelni a kudarcot." Arról egy szó nem esett, hogy és azokkal mi van, akik nem képesek veszíteni, akik akkor is győznek, amikor veszítenek. Hogy csak egy-két példát mondjak: lebőgnek egy érvénytelen népszavazással, vagy éppen pofára esnek egy kétharmados EP-többséggel szemben, majd elkezdik ordítani, hogy ők győztek. Majd legközelebb ezt is megválaszolja a bölcs dakota. Pedig csak simán orvoshoz kellene vinni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.