Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hazugságokra épített kampánnyal nyerte meg a 2006-os választást, és vele még három év kormányzást. A magyar politikai jobboldal innen eredezteti azt a meggyőződését, hogy (nem Gyurcsány Ferenccel, hanem) a baloldallal, az ellenzékkel; voltaképpen bárkivel szemben minden megengedhető, hiszen hazudni, csalni csúnya dolog.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@simmering73: nyolc éve??Több az!Jó lesz az 2x8-nak, illetve már előtte is- de a java 2002 után kezdődött,most meg csúcsra jár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@DR Eric CARTMEN: Sajnos igazad van! De hát "ezt akarják a zemberek"! Pénzért, hatalomért feledik, hogy egykor a gerincesek rendjébe tartoztak!
Nem csak az ország, de már a világ is kezd kifordulni a sarkaiból.
Lám, még az Északi mágnes pólus "migráns" lett.
advocat
De kétfordulós választással. Viktor meg biztosra megy. Egyfordulós és kapjuk be! Most akkor ki és miben hazudik?
simmering73
Miért nincs a tolvaj, hazug illib csürhe már börtönben? Hazaáruló, tolvaj, degenerált csürhe! - kérdezi shikari. Mi is ezt kérdezzük, te balfasz.
advocat
@Shikari: És 2006-ban miért volt több sérült rendőr? Azért gumilövedék a franciáknál (németekél, stb. is van). A sárgamellényesek ellen is bevetették, és 9200 lövést le is adtak. Állítólag. És az ország szavazóképes lakosainak 52 %-a nem a fideszre szavazott. Csak a törvényt nem ők csinálták! Vélemény? (Mert megtehették. Egyfordulós a választás. Ugyebár.)
polar450
@Shikari: Amiért az elmebeteg gazdád sincs börtönben!

Figyelj, majom, így b***ott át benneteket O1G:

"Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplőknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól" - jelentette ki Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egy 2008 áprilisi diplomáciai távirat szerint, amit a WikiLeaks szivárogtatott ki. Az April H. Foley korábbi nagykövet aláírásával megjelent, "confidential" (bizalmas) besorolású táviratban az akkor alapításának huszadik..."

Ennyire egyszerűek vagytok!
Yoda69
@Shikari: Mi van csikari, felretetted a regens nickedet? Ennyire lejaratodtal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.