Cseh Katalint, a Momentum EP-listavezetőjét azért motozták meg állítása szerint, majd indítottak eljárást ellene, mert korábban egy üres réten meggyújtott egy füstszórót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ezt az azt motozok meg akit akarok, ellenőrzöm a ruházatát, belenézek a táskájába, még a legvadabb kommunizmusból maradt itt. Jogvédők! Lehetne tiltakozni. Ez Európa más részein (ahol nem voltak komcsik) már régen nem megy.
Commenter
A savas bácsit meg a többi fideszes kubatov féle garázdát bezzeg elfelejtették megmotozni. Nagyon rászálltak a feltörekvő Momentumra.Van kiktől félniük. talán ezért?
tudode
EZEK túl régen zsibiznek!
.
Nincs olyan verbális v igazi puskaporuk, amelyet nem LŐTTEK VOLNA EL, nem követtek volna el.a közelmúltban, amikor KIKAPTAK egy magánbeszélgetésből négy SZÓT!
.
És láss csodát:
.
-- kihelyezett frakcióÜLÉSEN, szerelésen szétkapták -- többek között --- a kordonokat:
.
----- Orbán kordont bont, éljen a fidesz!
www.youtube.com/watch?v=-8EQmcIgGT4
.
Oszt' ahogy múlik az idő, VILÁGOSSÁ VÁLIK, hogy
.
---- Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat.
civilhetes.net/velemeny/wikileaks-orban-szervezte-a-zavargasokat
.
És akkor össze sztremálják magukat egy GYEREKBOLTBAN is kapható füst izétől!
.
Nomális mi!
papa.49
Nagyon veszélyes a ,,közrendre,, egy momentumos hölgy !!!
RonaGyuri
ezt írtam a történet alakulásáról:

Több van ebben a történetben

Engem ebben a történetben - nomen est omen - egy érdekes momentum ragadott meg

Mint ismert: „Megmotozták és eljárást indítottak a Momentum politikusa ellen”.
„Igazoltatás, motozás, alapos ellenőrzés. Ízekre szedték a táskámat, kipakoltatták és átnézték a személyes tárgyaimat, a telefonomat, belelapoztak a jegyzetfüzetembe, kinyitották a pénztárcámat, és még az apró közé is belekotortak.” – mondja a politusnő, míg a rendőrség: „Az intézkedő járőrök az igazoltatást és a ruházat átvizsgálást az 1994. évi XXXIV. törvény alapján jogszerűen és szakszerűen hajtották végre, az igazoltatott személy telefonjának és jegyzeteinek tartalmát nem ellenőrizték”.
Első nézésre itt komoly ellentmondás feszül, de valójában azt kell mondjam lehet benne valami. Ugyanis nem zárható ki, hogy – adottságok miatt – a szerv csak a képeket nézegette. Ha nehezen el is tudta volna olvasni, megérteni majdnem kizárt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.