Gyurcsány Ferenc polgári peres eljárást indított a Facebook-posztom miatt, és 100 ezer forintot követel tőlem a jó hírneve megsértéséért, rágalmazás miatt. Még októberben történt, hogy Gyurcsány Ferenc a borzalmas, hajléktalanokat kriminalizáló törvény ellen tiltakozva egy éjszakát virrasztott a parlament lépcsőjén ülve. Aznap én voltam ügyeletben, ahogy kellett, írtam is róla egy hírcikket, mindenféle elfogultság nélkül, majd saját, személyes, a Mércéhez nem kötődő Facebook profilomra kiraktam egy posztot az esetről, mert zavart az, ahogy a volt miniszterelnök a hajléktalan emberekről beszél. „Förtelmes volt, amikor a hajléktalanok elárasztották a budapesti aluljárókat.” Kitől származik az idézet? A, Németh Szilárd B, Gyurcsány Ferenc C, Horváth Csaba D, Sneider Tamás A posztomra egy ideig nem érkezett nagyon reakció, pár ismerősöm odaírta, hogy miért kell Gyurcsány Ferenccel egyáltalán foglalkozni, erről ment a vita. Majd másnap a DK-közeli Nyugati Fény szemlézte a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
Mit is mondott Gyurcsány!?

„Olyanok is, akik elmondták, hogy valami egészen drámai és förtelmes látvány és tapasztalat volt, amikor aluljárókban nem lehetett közlekedni, és gondot, bajt, konfliktust láttak, mert elárasztották Budapest aluljáróját a hajléktalanok. Meghallgattuk őket és érteni akartuk őket. De nekik is azt mondtuk: a hajléktalanoknak utat nyitni, életet teremteni nem rendőrökkel, hanem több odafigyeléssel, értéssel, szociális támogatással kell.”

Tehát hogy valaki azt mondta Gyurcsánynak, hogy förtelmesek a hajléktalanok, amire ő meg pont azt válaszolta, hogy több odafigyelésre és megértésre van szükség. A többi meg ugye magától érthető!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te szaros pofájú, narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér! Mondjuk inkább, hogy te vagy egy valódi ördögpatás kretén, abban a ploesti bányakecódban!!!
A hazád? Ahol baniért tusz bányalóvizeletpáleszt venni??? Mondjukahatjuk nyugival, Te ott egy jó kretén vagy román pojáca vagy? Azt sem tudod, mi is az, hogy fürdés, te bűzlő szaros pofájú!
desiro
@tulipan: @koszpeko: Ne foglalkozzatok ezzel a kreténnel, idehozza a okádmányait, de a cikkekhez még sohasem szólt, csak röfög mint a disznók.
tulipan
@desiro: Pontosan!! Igazad van!!

Nézd csak, mint a '70-es években! Bevállalták a 3 gyereket és végül nem lett csak 1! Nem hülyék a nők!!!
tulipan
@durbincs: Mi van Kretén, Te narancsos seggek nyaldosója, félfaronyi Sügér? Az 0 IQ-s hülye és és nem fél, hanem negyed eszú, bizonyí Te vagy!
tulipan
@durbincs: : Mi van Kretén, Te narancsos seggek nyaldosója, félfaronyi Sügér? Az 0 IQ-s hülye és nem fél, hanem negyed eszű, bizony AZ, Te vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.