A miniszterelnök gyáravatón járt. Hétfő délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök a Bács-Kiskun megyei Mélykúton járt, ahol felavatták a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyárát. Az MTI tudósítása szerint a 350 új munkahelyet teremtő, 40 millió eurós beruházást egy magyar családi vállalat hozta tető alá.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Sokkal több magyarországi magyar munkahely-teremtő beruházás valósulhatna meg, ha nem látványberuházásokra mennének az EU pénzek. Most a lenyúlásokra és az alkotmányos költségek témájára nem térek ki, a más ország területére kiáramló összegekre sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@CsipkeRózsa: Kösz az infót. El is raktároztam.
szaboria1
@Horizont: Hunent = Kurt Weiss német tulajdonos. Német és angol érdekeltséggel. Kiss István és családja a legnagyobb kacsa tenyésztő Bács-kiskunba. Kiss egyben alpolgármester Mélykúton. 2018 őszétől változás állt be a tulajdonlásba.
szaboria1
Még egy érdekesség a Bács-tak kft vezetője szintén Kiss István akinek Jánoshalmán keltető üzem létrehozására 2010-óta szintén már 9 milliárd forint lett adva.
Sámannus
Ha ez hír, akkor hírlapi kacsának van már irodalma. Talán akkor lenne miért örvendezni, ha a pekingi kacsákat is mi árusítanánk.
Kíváncsian várom a kistermelők pofára esését, ha a beetetés beindul. Mikor kezdik a libás üzleteket lemásolni kiknek varrják a nyakába a balhét..
szaboria1
@Sámannus: Megint egy szép átverés ugyan ez a Kiss István Mezőkovácsházán bezárta a Pannon Lúd kft. ott 400 dolgozónak szűnt meg a munkaviszonya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.