A miniszterelnök gyáravatón járt. Hétfő délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök a Bács-Kiskun megyei Mélykúton járt, ahol felavatták a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyárát. Az MTI tudósítása szerint a 350 új munkahelyet teremtő, 40 millió eurós beruházást egy magyar családi vállalat hozta tető alá.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Sokkal több magyarországi magyar munkahely-teremtő beruházás valósulhatna meg, ha nem látványberuházásokra mennének az EU pénzek. Most a lenyúlásokra és az alkotmányos költségek témájára nem térek ki, a más ország területére kiáramló összegekre sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Sokkal több magyarországi magyar munkahely-teremtő beruházás valósulhatna meg, ha nem látványberuházásokra mennének az EU pénzek. Most a lenyúlásokra és az alkotmányos költségek témájára nem térek ki, a más ország területére kiáramló összegekre sem.
Commenter
@CsipkeRózsa: tegnap teljesen elképedtem hogy 15 év alatt 11.000 milliárd összeget juttatott nekünk az agyonszidott EU. Hihetetlen összeg. Vajon mennyi alakult át ebből magánvagyonná?
papa.49
A csutipatkány számára az lenne a ,,FURCSA,, ha egyszer elkezdene IGAZAT MONDANI !!!
karma1
@Commenter: 11.5 milliard... Ne legyenek ketsegeid,...:o((((
papa.49
@Horizont: Melyik Balog Zoltán ???
Csak nem az ???
papa.49
@Horizont: Ezek a dolgok NEM A VÉGTELENBEN ÉRNEK ÖSSZE ...
Megpróbálok infót szerezni ez ügyben...
papa.49
@Horizont: Csak délután tudok foglalkozni ezzel mert mennem kell dolgozni nekem is ...
Commenter
@karma1: nincsenek... :( és még ami ezután jön, mert mindazok ellenére ami történik nem zárják el a "pénzcsapot".
CsipkeRózsa
@papa.49: @Horizont: ez a Balogh Zoltán h-val végződő Balogh. Akit mi ismerünk, ő h nélküli Balog.
csipetke
Na,ez a hájas öreg kakas,ami a képen van,ugyan kinek kéne má'?!De nem is ez a legnagyobb baj vele...
Commenter
@papa.49: valószínűleg a páter, a személyes gyóntató...
CsipkeRózsa
@Horizont: Találtam egy Baloghot:

"Borítófotó: Bányai Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Balogh Zoltán és Kiss István, a Bács-Tak Kft. tulajdonosai (b-j) a HUNENT Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. mintegy 12,6 milliárd forint beruházással épülő új üzemének alapkőletételén Mélykúton 2017."

www.bama.hu/gazdasag/hazai-gazdasag/magyar-gazdasag-lelke-mezogazdasag-es-az-elelmiszeripar-1122515/
papa.49
@CsipkeRózsa: Kösz az infót. El is raktároztam.
szaboria1
@Horizont: Hunent = Kurt Weiss német tulajdonos. Német és angol érdekeltséggel. Kiss István és családja a legnagyobb kacsa tenyésztő Bács-kiskunba. Kiss egyben alpolgármester Mélykúton. 2018 őszétől változás állt be a tulajdonlásba.
szaboria1
Még egy érdekesség a Bács-tak kft vezetője szintén Kiss István akinek Jánoshalmán keltető üzem létrehozására 2010-óta szintén már 9 milliárd forint lett adva.
Sámannus
Ha ez hír, akkor hírlapi kacsának van már irodalma. Talán akkor lenne miért örvendezni, ha a pekingi kacsákat is mi árusítanánk.
Kíváncsian várom a kistermelők pofára esését, ha a beetetés beindul. Mikor kezdik a libás üzleteket lemásolni kiknek varrják a nyakába a balhét..
szaboria1
@Sámannus: Megint egy szép átverés ugyan ez a Kiss István Mezőkovácsházán bezárta a Pannon Lúd kft. ott 400 dolgozónak szűnt meg a munkaviszonya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.