Sneider Tamás úgy nyilatkozott: „Miért kellene bocsánatot kérnem?” Más témában, az EP-választás kapcsán azt mondta, nem zárja ki, hogy az LMP-vel közös listán induljanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Hülye viccei vannak. Tudhatná, hogy manapság a falnak is füle van. Még a barátai körében sem lehet biztos. Sőt! Ott kéne legjobban vigyáznia.
Egyszer már elítélték cigányverésért, Most kitől és miért kéne bocsánatot kérnie?
CsipkeRózsa
Hány évvel ezelőtt mondta ezt? Sneider Tamás megéri a pénzét, de nagyon átlátszó, ahogy most rászállt a szélsőjobb Orbán-média, próbálják nagyon ellehetetleníteni őt, pedig Sneider gondolatai nagyjából nekik is rokon-gondolatok.
Commenter
@CsipkeRózsa: még orbán vádolta meg azzal az ellenzéket anno, hogy ellopnák a fidesz kormányprogramját ezért azt ők nem hozzák nyilvánosságra. Mert nem is volt program csak néhány üres lózung és mantra. Ezért ellopták és (részben) megvalósították a régi? Jobbik programját. Sneider pedig az alapján amit mondott,akár orbánt is agyonüthetné...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.