A Magyar Idők már a múlt héten tudta, hogy érdektelenségbe fog fulladni, de nem is ehhez képest váratlan siker az előzetes feltételezéseket jócskán túlszárnyaló érdeklődés a budapesti főpolgármester-jelölti előválasztáson. A szavazatszámokon vélhetően azok lepődtek meg a legjobban, akik maguk is részt vettek a körülményesre szervezett szavazáson. Akik esetleg...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Nagyon helyes! Ez még annyra új volt,hogy az emberek nagy része nem is tudott róla,de majd a belerázódnak,akkor többen is lesznek!!!
Aki Én
@Shikari: Azért lehetünk biztosak abban, hogy az eredmény várakozáson felüli volt ezen a tét nélküli szavazáson, mert sokat és dühödten hörögtök. Pont, mint Sargentini esetében.
Jól van ez így :)
Nessy
Talán nem ártana az internetet is használni! Persze nem a "konzultáció" beküldésének a formájában, ahol is egy IP címről számlálhatatlan levelet lehetett küldeni minden esetben. Aztán lehetett büszkélkedni a számokkal.
RonaGyuri
Elterelés van ilyen is és van olyan is

legalább is a még egyelőre MÍ néven futó főszerki vezércikke olvasatában

Abban persze igaza van, hogy „Ember legyen a talpán, aki kitalálja, mi történt valójában Magyarországon, ahol a következő ellentmondó mondatok jelentek meg ugyanarról a valamiről: Óriási siker, egyenesen egy új korszak kezdete. Hatalmas kudarc, csak a szokásos bohóckodás. Szerény érdeklődést kiváltó házimérkőzés.”.
Igen nem lehet igazából tudni, hogy mi történik ebben az országban – azt most hagyjuk, hogy manapság azt sem, hogy mi történt – mert a tények senkit sem zavarnak. Igen az un. előválasztási cirkuszról van szó!
Ahogy a derék főszerki sem zavartatta magát abban, hogy a saját egyéni olvasatát adja elő. Azonban az adu-ász az a kijelentés, hogy „az a balliberális ellenzék, amelyik ezt a színjátékot a képünkbe tolja, egyúttal eltereli a figyelmet arról, mi zajlik az európai színtéren.”!
Nos anélkül, hogy ezekre a blődségekre érdemben reagálnék, kezdve az „elterelés kormányzati szokásától”, az akkor „miért veritek körülötte a habot” –ig, egy alapvető gond is van.
Igen a „mi zajlik az európai színtéren” kapcsán nem csak egyszerű terelés folyik ártunk és qurmányunk részéről, de egyértelmű hazudozás! =))
RonaGyuri
ha már MÍ - egyébként is derék cenzor radírozott:

Egy kép margójára

a derék b1.blog-nál ütötte ki az elviselhetőség határát Zsóti újabb gaztette.

Igazából egy kép kapcsán háborodtak fel:


(m.blog.hu/b1/b1/image/bruszelnek_sem_fog_sikeruni.jpg)

Nos a postnak persze igaza van mind a felháborodásban, mind a megállapításokban. Különösen a sajnálatosan igaz (így is úgy is) „Hülyének nézi a magyarokat.”!
Azonban – túl az említett történelmi tévedéseken - a kép egy momentuma igazán jellemző. Ami nincs rajta: a derék sváb paraszt-suttyó valahogy a német csahosokról megfelejtkezett!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.