"Meghívjuk Nagy Ferót egy kórházlátogatásra! " - írja a Demokratikus Koalíció (DK) oldalán Molnár Csaba EP-képviselő. A történet előzménye, hogy a napokban Nagy Feró Facebook oldalán köszönte meg azt az ellátást, amit Siófokon a térdműtéte előtt, közben és után kapott. Nagy Feró Facebook oldalára azt írta: "Aki még egyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom ...

(Forrás: prokontra.hu, PV által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én tegnap voltam egy - nem a leromlottak közé tartozó - kórházban, időpontra mentem (13:30) és 16 órára sorra kerültem. Hozzá kell tennem, hogy az orvosnak nem volt rendelési ideje, de nem várhat a két hete kezdődött, gépi vizsgálatok kiértékelésével szeptemberig!!!
És mi van azzal, akit nem 10 éve kezel ugyanaz az orvos, és nem marad ott a munkaideje után???
Vagy az orvos "migránccsá válik" egy másik országban és nem tudja kire bízni az itt hagyott betegét???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Mirtilla: Csak pénz kérdése! Ki lehet fizetni a VIP szobáért a napi x. forintot, felkérheted a főorvost a műtétre, ( 50 - 100 ezer forint), lesz túlórában külön nővér, megkérdezik, mit kér ebédre a kedves beteg stb.
Még mindig kevesebből kijön, mint egy magán kórház.
Nagy Feró, mint celeb, lehet, hogy mindezt megspórolta, őt körbeugrálták, a többi beteg meg közben így járt.
bencemacska
@Nessy: ma, 14:16
Nem is teljesen pénz kérdése.
Én csak két napra kértem VIP szolgáltatást a férjem műtéte után - egy hónapos szívműtéten volt túl, tehát nem volt túl stabil állapotban - amikor az volt a válasz, csak akkor, ha a műtétet is ők végzik, azaz kifizetem a teljes műtét költségét a hotel szolgáltatás árán túl.
Én ezt tudomásul is vettem: a szabály az szabály. Nem tulajdonítottam a visszautasítást az operáló orvos személyének sem, mert nem kérdeztek rá.
Nem is háborodtam volna fel, ha nem találkozom egy ismerősömmel, aki csak úgy mellékesen közölte, hogy abban a kórházban volt a térd műtéte SZTK alapon, csak a VIP szolgáltatást fizette.
Nessy
@bencemacska: Ez az intézmény nagyon pocsékul viselkedett! Gondolom, ebben a kórházban operálták?
bencemacska
@Nessy: ma, 16:41
Egyébként én még az általam ismertek közül mindig a legjobbnak tartom. Még WC papír és kéztörlő is van!
Bár Kásler hatása már látszik!
advocat
Nem állami kórházban műtötték. Mert mennyit is fizetett. Ha bemutatná a számlát. Is. Egyébként ez a kórház egy jobban felszerelt ápolda képét mutatja. Mert azért kórházban ilyen - mintegy (?) 50.000.- forintos - ágyat nem használnak! Csótánykám! Tudsz még gondolkodni? Vagy várod, hogy végre te is Kossuth-díjas legyél?
Mirtilla
@Nessy: Igen,szerintem is, gyanithatóan valahogy ugy lehetett, ahogy azt irod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.