Balog Zoltán, aki 2018-as választások után már nem vállalta az emberi erőforrások miniszteri megbízatását, tagja lett annak a bizottságnak, amely hivatott a Kossuth- és Széchenyi-díjakat odaítélni az arra érdemes jelölteknek. A testületnek tíz tagja van, közöttük egedül a volt miniszter lesz az, aki sem nem tudós, sem nem művész. Balog Zoltán református lelkész, és jelenleg a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratórium elnöke. Ez az Alapítvány a Fidesz pártalapítványa.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Balog Zoltán újra szolgálatban. Tökéletes báb volt, amit Kásler Miklós után talán visszasír a kormány. Nincsen annál mélyebb gödör, mint amikor egy pap, egy lelkész – a moralitás morzsáit is eltaposva – a politika csahos kutyájává lép elő és kilógó nyelvvel, csorgó nyállal várja az utasításokat. Balog a bizottság koktélcseresznyéje az orbáni országrombolás avas tortáján, egy kritikátlan végrehajtó mennybe jutása. Aki ellenvetés nélkül, bólogatva, hajbókolva hallgatott mindig egyetlen felettese szavára, akinek alázatos hűsége felülírt minden emberséget, aki képtelen volt egyetlen percre is önállóan gondolkodni, cselekedni. Azt hiszem, nem kérdés, hogy leértünk egy már így is mérhetetlenül mély gödör, magma legaljára. Az, hogy Balog Zoltán neve szóba kerülhetett, konkrétan ezt jelenti.
magankozugy.blog.hu/media/image/Balog_Zoltan_hazugsag.jpg
Nessy
A Kossuth és Széchenyi díj már úgyis sokat vesztett értékéből, mióta a hűséges kegyenceknek osztogatja pártunk és kormányunk!
A tiszteletes úrnak meg a hívei lelkével kellene foglalkozni, hiszen azt ígérte a lemondásakor! Vagy az akkor volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.