Demeter Márta közérdekű adatokat kért ki a Honvédkórháztól, amit 3,8 millió forint ellenében meg is kaphat. A Fidesz most azt szellőzteti, hogy Demeter mindeközben ugyanott VIP-ellátást igényelt.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: az ellenzéki politikus a Honvédkórházat támadó Facebook-bejegyzést tett közzé, kritizálta a Honvédkórházat, "az ott dolgozó orvosok és ápolók áldozatos munkáját". Mindezt úgy, hogy Demeter Márta hírek szerint egészségügyi VIP-ellátást igényelt a kórháztól – tették hozzá.

Demeter Márta múlt héten Facebook-oldalán amiatt fejezte ki felháborodását, hogy a Honvédkórház 3,8 millió forintot kér a közérdekű adatokért. Azt írta: a "kórházban kialakult krízisben" a korábban 8 évig vezérkari főnök, jelenlegi honvédelmi miniszter személyes felelőssége megkerülhetetlen.

A politikus szerint az, ahogyan a honvédelmi vezetés a helyzethez hozzááll, az orvosok, szakdolgozók és kórházi alkalmazottak lebecsülése és elárulása. "A teljes összeomlás csak az ő munkájuknak köszönhetően nem következett be" – írta Facebook-oldalán az LMP-s politikus.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ha Demeter Márta kétszínű,akkor orbán maga a szivárvány összes színe,annak összes árnyalatával.Mást mond Brüsszelnek,megint mást a saját birkáinak,amellett,hogy a magyar politikában ennyiszer senki nem forgatta azt a bizonyos köpönyeget.A hazugságaikról meg már ne is beszéljünk,mert nem emlékszem rá,hogy mondtak volna igazat is valamikor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.