Négyezer taggal zászlót bontott egy mozgalom, amely a teljes ellenzéki együttműködést akarja segíteni, és már az Orbán utáni időkre is készül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Gátat ugyan mi ellen vessen,ha összefogás itt nincsen? A bán sikere ebben rejlik alapvetően?
cikicakk55
@Shikari: Hidd el vannak annyian és szerencsére szinte naponta emelkedik a létszámuk. Szerencsére a Magyar emberek szeme egyre jobban kinyílik és már nem lehet minden marhasággal, szajkózással ( Soros, Migránsok, Brüsszel,) beetetni Azt próbálják elérni,hogy a média hiánya miatti igaz hír zárlatot feloldhassák még a legeldugottabb helyeken is.Falvakban,tanyákon, magányosan élő emberekhez. Szerencsére sokan hisznek MZP-nek és bár napi szinten próbálják valamivel sárba taposni,vagy rajta kapni valami törvénytelenségen,eddig még nem sikerült a Fidesznek. Eddig csak Gyurcsánytól fostak,most már legalább annyira,ha nem jobban Márky-Zay Pétertől. Neki előnyére válik,hogy még nem járatta le magát semmivel,nincs korrupciós botránya és bár Polgármester lett,még sem milliárdos. Lázár pedig mindent elkövet,hogy hátráltassa,vagy keresztbe tegyen neki,de eddig nem sikerült és ezután sem fog. A Hódmezővásárhelyen élő emberek hisznek neki,látják,hogy amit tud tenni az nagyon jó,de azt is látjuk,hogy mennyire aljas módon próbálják őt ellehetetleníteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.