Azt az őszinte és felelős kormányzást nevezhetjük jónak, amikor nem a kormány, a kormányzati apparátus, netán egy szűk gazdasági vagy szellemi támogatói kör érdekei a meghatározóak - írja elemzésében az MTA volt elnöke. Pálinkás József a Beszélgetések a jövőről vitasorozatban fejtette ki nézeteit arról, milyen a jó kormányzás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Commenter: Egy ,,tudós ember,, minek törleszkedik egy silány tahó politikai párthoz, na én ezt nem értem !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Kásler Miklós, az együgyű vérbí... vérbunkó, sikerként értékeli, hogy egész Európában Magyarországon halnak meg a legtöbben rákban.



Kásler Miklós, angyalokkal táncolóként mit is mondhatnék neked, meg a fajtádnak...
NEKTEK ANNYI !!!
papa.49
@Commenter: A néppárt egy nagy NUDLI, ha nem rúgják ki a csutitetűt !!!
papa.49
@arcmás: Ez rosszabb mint a pap volt ...
Commenter
@papa.49: mire volt jó a tegnapi nagy elán. Ma már világossá tették hogy nem tárgyalják a magyar plakátkampányt. Miért kellene tárgyalni? Ki kell(ene) zárni. De nem fogják.Miért jó ez?
papa.49
@Commenter: Látod ezért hasonlítom mindig ezt az uniós vezetést a valamikori népszövetséghez !!!Azok ott Brusszelben csupán ,,tohonya lócitromok,, semmi egyebek !!!
Commenter
@papa.49: Hagyják, hogy azt csináljon, amit akar. Leordítják a fejét és ennyi. Szét fogja bomlasztani az egész Néppártot mielőtt azok észbe kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.