Azt az őszinte és felelős kormányzást nevezhetjük jónak, amikor nem a kormány, a kormányzati apparátus, netán egy szűk gazdasági vagy szellemi támogatói kör érdekei a meghatározóak - írja elemzésében az MTA volt elnöke. Pálinkás József a Beszélgetések a jövőről vitasorozatban fejtette ki nézeteit arról, milyen a jó kormányzás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Commenter: Egy ,,tudós ember,, minek törleszkedik egy silány tahó politikai párthoz, na én ezt nem értem !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@papa.49: Hát ezzel nagyon nagyon elkésett, olyannyira hogy őt is hátba szúrta már a rendszer. Sajnos ő is része volt a rendszernek, része volt abban hogy az MTA és akadémikustársai most idáig jutottak.Azt sem értettem, miért állt be a Fideszhez valaha is.
papa.49
@Commenter: Egy ,,tudós ember,, minek törleszkedik egy silány tahó politikai párthoz, na én ezt nem értem !!!
kereső
"késő minden ,kisöreg, eső után köpönyeg"! Sajnálatos módon, Ön amikor ott volt- nem fejtette ki nézeteit a "jó kormányzásról"- most meg már minek?Olyan ez, mint a volt köztársasági elnökünk( a bánáti bazsarózsák nagy barátjának) szemrehányása orbánnak.Érdekes, hogy most nincs "erkölcsi fertőben" az ország Sólyom László szerint,mint mondta volt 2006-ban.
CsipkeRózsa
Pálinkás József most már másként nyilatkozik, eddig is többször elítélte Orbán kormányát, és védte a tudományt és az Akadémiát:

"A tíz évig a Fideszben politizáló volt MTA-elnök szerint ma már biztosan nem kérné felvételét a mai Fideszbe, Orbán Viktor pedig hiába nyert egymás után három választást, ez nem jogosítja fel az arrogáns döntésekre."

hvg.hu/itthon/20190218_Palinkas_Jozsef_interju
Commenter
@papa.49: sok tudóst megtévesztettek az álhazafias dumával, ott van pl. Mellár professzor is aki most már a Párbeszédben politizál.
Commenter
@kereső: a bazsarózsák, a kutak, a halak barátai...mégis, sólyom lászló legalább a választások előtt megszólalt a fidesz ellen. De ugyanúgy elkésett ezzel akkor mint most pálinkás józsef.
papa.49
@Commenter: Én nem vagyok TUDÓS, csak egy ember de az elveimet nem tudta megingatni semmi !!!
Aki kétszer, háromszor irányt vált az szerintem nem GERINCES EMBER, csak MAGAMISTA, és ez vonatkozik a KISZ tag presbiterekre is, meg a ,,megvilágosodott,, manuszokra is, mindkét csoporthoz volt szerencsém már !!!
Commenter
@papa.49: na ezek pont az emberségüket vesztették el a nagy politikai kavalkádban. Mintha nem lett volna soha múltjuk.A KISZ tagok és a megvilágosodottak is elég narancsos fényben úsznak.
papa.49
@Commenter: Említed a ,,bazsalacát,, hát attól is sugárban hányok ))))))))))
Commenter
@papa.49: nem én említettem elsőként hanem @kereső. Az, amit a Fidesz köztársasági elnökeként tett...le is rombolt mindent amit az Alkotmánybíróság Elnökeként elért. Mert jó alkotmánybíró volt, tessék, ma rácsodálkozhat arra is, mit is tett a Fidesz mivé is degradálta azt a taláros testületet amit egykor ő vezetett.
papa.49
@Commenter: Nem volt becsületes alkotmány bírónak se mert az ő vezetése alatt vágta tacsra az otp. az összes ingatlan hitelest, köztük engem is !!!
Mink 1983. vettük fel az otp. hitelt a családiházunk építésére, 30 évre havi 1230 Ft törlesztővel fizettük rendesen ..
Jött az állományváltás '90. ben, és a törlesztő előbb a kétszerese, majd a sokszorosa lett az előzőnek, mivel a otp. egyoldalúan emelte a kamatot, végül már 1994. bíróságra került az ügy. akkor már havi 14 ezeret akart az otp., A bíró megítélt 2300 Ft havonta . Volt többekkel együtt beadványunk ez ügyben, és a bazsalaca által vezetett AB. törvényesnek ítélte a sokszorosára emelt törlesztőket !!!Na én attól kezdve utálom mint a szart ezt a manust , mert akkor is többek lettek öngyílkosok a bebukott hitelük végett !!!
Commenter
@papa.49: az otp vele és nélküle is az ami. Többször írtam már ide hogy a 3 legszemetebb cég közé tartozik. Bank ellen még csak nagyon kevesen tudtak nyerni. A hitelkárosultak egyesülete se megy semmire. A Telekom se különb, ők is egyoldalúan módosítják a szerződésfeltételeket, olyan kamatokat fizettetnek meg amelyek totál jogtalanok. Nagyon nagyon sok embert tettek sajnos tönkre a hitelek, a bankok :( megértem az utálatodat.
Commenter
@papa.49: én a telekomnál fizettem meg a "tanulópénzt", soha többet flottásítás vagy szerződéses előfizetés.Nincs olyan hogy "korlátlan" a netet csodaszépen számlázták a havidíjon felül...
papa.49
@Commenter: A telóval már rájöttem régen a legjobb a feltöltős verzió, én ugyanis CSAK telefonálni akarok a mobillal semmi mást ...
Commenter
@papa.49: egyetértek. Így senki nem számláz túl, nincsenek rejtett költségek,hűségidő, stb. és annyival töltöd fel a kártyát amennyit megengedhetsz magadnak. Nem kell attól sem tartani, hogy halmozódik a havidíj, mert hirtelen nem tudod kifizetni valami miatt.
papa.49
@Commenter: Egyébként figyelmeztet, hogy X összeg alá ment a pénz ami jó, csak az évenkénti regisztráció kicsit macerás, de e-malben is lehet így egyszerűbb ...
Commenter
@papa.49: így van. De vissza Pálinkás Józsefhez: ennyire rossz emberismerő lenne? A fidesz soha nem kormányzott.Az őszinte meg a felelős szavakat nem is ismerik. Meg is mondta a csuti, hogy a kormánynak nem az a dolga, hanem az hogy ellenségeket keressen. Hát Pálinkás Józsefben is megtalálták az ellenséget.
papa.49
@Commenter: Tudom hogy kiváló tudós csak valahogy nem tudom mint embert elfogadni ..
Commenter
@papa.49: sokan nyilatkozták hogy embernek is kiváló nem csak tudósnak. Láthatóan nagyon bánja már hogy beállt a Fideszhez, és rosszul is eshet neki hogy ugyanúgy dobta el a csuti, hogy egy percre sem gondolkodott és nézett vissza, és annyi de annyi emberével megtette már ezt. Számára az emberek nem is emberek hanem eszközök, akiket kihasznál és eldob, erre nincs sajnos jobb szó. Egyik sem lépett ellene eddig, tehát úgy érzi, hogy bárkivel, bármit megtehet. És ez az országra és "azemberekre" is vonatkozik.
papa.49
@Commenter: Tudod én mindig így voltam nálam csak EGYSZER LEHET ELDOBNI A KALAPÁCSOT, második esélyt SOHA NEM ADTAM SENKINEK !!!
Mert ha adtam volna én is olyan lennék mint ők akik naponta váltogatják a nézeteiket !!!
Commenter
@papa.49: ezek sportot űznek a nézeteik változtatásából...remélem az Európai Néppártnak most már elege lesz. Hány esélyt adott már nekik? És erre itt az újabb plakátkampány...
arcmás
Kásler Miklós, az együgyű vérbí... vérbunkó, sikerként értékeli, hogy egész Európában Magyarországon halnak meg a legtöbben rákban.



Kásler Miklós, angyalokkal táncolóként mit is mondhatnék neked, meg a fajtádnak...
NEKTEK ANNYI !!!
papa.49
@Commenter: A néppárt egy nagy NUDLI, ha nem rúgják ki a csutitetűt !!!
papa.49
@arcmás: Ez rosszabb mint a pap volt ...
Commenter
@papa.49: mire volt jó a tegnapi nagy elán. Ma már világossá tették hogy nem tárgyalják a magyar plakátkampányt. Miért kellene tárgyalni? Ki kell(ene) zárni. De nem fogják.Miért jó ez?
papa.49
@Commenter: Látod ezért hasonlítom mindig ezt az uniós vezetést a valamikori népszövetséghez !!!Azok ott Brusszelben csupán ,,tohonya lócitromok,, semmi egyebek !!!
Commenter
@papa.49: Hagyják, hogy azt csináljon, amit akar. Leordítják a fejét és ennyi. Szét fogja bomlasztani az egész Néppártot mielőtt azok észbe kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.