A légúti osztályon rozsda eszi az éjjeliszekrényeket és a gyerekágyakat. Az ott dolgozóknak méltatlanul rossz körülmények között kell dolgozniuk. A Nyári utcai intézményben rozsdás rácsos ágyak és éjjeliszekrények várják a kis betegeket, a szülőknek fenntartott ágy szivacsát csak egy pozdorjalap tartja, kopott, málló falak mindenütt.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@kereső: Írod:
"...a Kárpátaljának nyújtott egészségügyi támogatási program keretében 247 millió és 200 millió forintból 38 egészségügyi intézmény, elsősorban orvosi rendelő újul meg..i."

Sőt, a magyar adózók pénzéből orbán Beregszászon kórházat épített. Npo, nem magyar adófizetőknek!
"Világszínvonalú kórház épül Kárpátalján."
propeller.hu/itthon/3389380-magyar-korhaz-epul-ukrajnaban-de-csak-magyarok-hasznalhatjak
F_Viktor
@Commenter: Írod:
"Mivel a nemzetközi jog kimondja, hogy a népirtás lehet (...) csoport olyan életfeltételek közé kényszerítése, ami alkalmas a csoport teljes vagy részleges fizikai megsemmisítésére."

Ezt kásler kijelentésére írod, miszerint "2017-ben 24 ezer embert halt meg azért, mert nem kaptak időben kezelést"?

6 éve mondom, hogy orbán módszeres népirtást hajt végre!
Commenter
@F_Viktor: nem én írtam hanem idéztem a feljelentést tevő ügyvéd leveléből. Naponta halnak most már meg a nem megfelelő ellátás miatt lásd a Honvéd sürgősségijén történt eseteket is. Többen is osztják véleményedet én is. A mostani sok milliárdos eü reform is csak porhintés, semmi egyéb.
F_Viktor
@Commenter: Írod:
"nem én írtam hanem idéztem a feljelentést tevő ügyvéd leveléből."

kásler pedig igazolja az ügyvédet azzal, hogy csak 2017-ben orbán és a fityeszes és magukat kereszténynek valló orvvadászai tudatosan kiirtottak Magyarországon egy Jászberénnyi embert.
Évente egy közepes város lakósságát likvidálják, mert az ellopott pénzeket családtagjaik, oligarcha hálózatuk és NER-társaik között osztják szét.
lusta
Kérném nem háborogni. A választók ezt így nagyon jónak látják és nagyon elégedettek, amikor hülyének nézik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.