A Momentum nemrég bemutatott programjának főbb elemei népszerűek az ALDE megbízásából készült kutatás szerint: a többség úgy gondolja, Orbán miatt veszélyben vannak az EU-s pénzek, a szabályszegő tagállamokra büntetéseket kellene kiróni, az eurót pedig be kellene vezetni. A felmérésben a Fidesz és a Jobbik mögött a Momentum a harmadik legnépszerűbb pártnak, 9 százalékkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
@1magyar: Sajnos az ország gyárait, termelőüzemeit már akkor tönkretették a saját honfitársaink, mikor a multiknak még híre hamva sem volt Magyarországon és az uniós belépésről is legfeljebb csak álmodoztunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Az uniós szerződést kell betartani, nem alamizsna amit kapunk, (miközben befizetünk is) az ország gyárait,termelőüzemeit tönkretették, hogy piacuk legyen.
Kookas
ha újra számolják lesz az még az első is.ja és szurok rájuk!
Kookas
@1magyar: a tb be is befizetsz és mit kapsz érte?
emerencia
@1magyar: Sajnos az ország gyárait, termelőüzemeit már akkor tönkretették a saját honfitársaink, mikor a multiknak még híre hamva sem volt Magyarországon és az uniós belépésről is legfeljebb csak álmodoztunk.
wpym
@1magyar: Ugy nincs ertelme az unios tamogatasnak, ha egy reszet bunozo politikusok es allami cegek fejesei ellopjak.
Eladott Ország
Az Orbán-kormány az elmúlt években kiépítette azt a rendszert, mely több milliárd forinttal lopja meg mind az Uniót, mind pedig a magyar embereket. Kamu pályázatok és túlárazások kísérnek minden hazai beruházást. Előre lezsírozott sémák alapján, baráti és családi cégeken keresztül zabálják fel az uniós pénzeket. Erről az Unió is tud már évek óta, mégsem történik az égvilágon semmi. Nincs az az OLAF-jelentés, amely bajba sodorhatná a hazai maffia működését. Orbán nem akar kilépni az Unióból, önszántából legalábbis biztosan nem. Pontosan látja, hogy tehet szinte bármit, az uniós tagországok képtelenek teljes mértékben összefogni azért, hogy megregulázzák azt, aki az európai értékek ellen cselekszik.
Desischado
orbán mindent tönkretesz, és ezért kell megállítani!
1magyar
@emerencia: Hááát igen, amikor osztogattak fosztogattak. Ami maradt az meg 2004 után zárt be.
kokopelli
@emerencia: ...emléxem,hogy '89-ben az országút a határtól "Abdán keresztül" Győrig
eldugult hétvégeken!Miért nem a világhírű magyar ipar termékeit vásárolták a Zemberek??
Nem volt mit tönkretenni a nyugatnak! ...hacsak nem a üres KGST piacot!?? (;-))
kokopelli
@Eladott Ország: nem tudják megregulázni,mert az orbánfélék a régi mafiatrükköt alkalmazzák,
a tusz-szedés politikáját! Az országot túszként kezelik,mivel minden megszorítás "a Zemberek" bő-
rére megy! Ők már leszedték a tejszint,a többi meg le van ß@rva!A menekülési útvonal is a kelet
felé mutat!
Eladott Ország
@kokopelli: Nincs más megoldás, a polgároknak kell elzavarni ezt a bűnöző tróger fidesz politikai prostituált bandát, demokratikus úton már lehet leváltani! A fidesz bűnözőket pedig börtönbe kell zárni!
emerencia
@kokopelli: Igen, emlékszem a trabant tetején áthozott Gorenjékre és arra is, hogy mennyire ki voltak akadva az osztrák határ közelében élő magyarok a nagyhangú osztrák bevásárló turistáktól a határnyitás előtt és után egyaránt. Oda-vissza ment dolog. Én is mentem egy napra egy olcsó kirándulásra '90-ben mert életemben először kiengedtek a hadseregből. Próbáltam kicsit szétnézni Bécs belvárosában. Éreztem, hogy ez a pár óra talán életemben az első és utolsó lehetőség egy picike szabad levegőt szívni. Sokan hozták a megtakarításaikat és vásároltak ezt azt. Kiszabadultak kicsit a bezártságból és éltek a lehetőséggel. (Ha akkor tudtam volna, hogy milyen keserves évtizedek várnak erre az országra...) Mindennek semmi köze ahhoz, hogy a kilencvenes évek elején - ahogy anno nevezték őket az elvtársurak és a hozzájuk csatlakozó újabb magyar gengszterek - gátlástalanul szétverték a magyar ipart. Sokan el sem tudják képzelni, hogy mennyi emberi tudás és eszköz ment akkor veszendőbe! (Vagyis a tűzhöz közel lévők magánzsebeibe.) Ma már felnőtt egy újabb korosztály akiknek szinte kötelező degradálni, semmibe nézni az akkori márkákat és azok éltét, munkáját akik felnevelték őket. Megérte? Azóta eltelt majd három évtized. A nyugat befogadott minket a demokráciák közösségébe de a határon belüli magyarok millióinak élete mégis egyre kilátástalanabb lett. Most éppen ott tartunk, hogy már a puszta életünk is nagyobb veszélyben van mint anno...
1magyar
@kokopelli: Igen, mert olcsóbban megvettük a vacakabb minőségű hűtőket, mert már untuk a Lehel-t ami 30 évig bírja, kellettek a csak 5 évig működő hűtők,fagyasztók.:)
kokopelli
@1magyar: Igaz ,hogy baromságokat állítasz,de azt a butaságodnak tudom be! Magyarországon
még csak jégszekrény volt,amikor már odaát a beépített konyhákba szerelték a hűtőt és a mélyhű-
tőt karmagasságban!És a mosogató sem a pincében,vagy a fürdőszobában volt,hanem az is a konyhában! A '80-as években már fekete/fehér TV-t sem láttam az ismerősöknél,de vidoiőkészülé-
ket majd mindenhol! Ne írj hülyeségeket,hanem inkább kérdezz!
kokopelli
@kokopelli: "mosogató" alatt a mosógépet értettem!
magyarbakancs
Orbán és politikája maga a MAGYAR DÖGVÉSZ.
Aki Én
Ma már tényleg mélysötét értelmi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy ne lássa valaki a tolvajlásokat. orbán és suttyó politikája miatt minden veszélyben van.
1magyar
@kokopelli: Én magam is voltam kint, na nem hűtőért mert az volt otthon, Gorenje. De aki abban az időben élt úgyis tudja, hogy hülyeséget beszélsz.Na meg még egy régebbi Lehel is volt.
kokopelli
@1magyar: Röviden!Volt szerencsém a készülékeket összehasonlítan,még 1989 előtt is,mivel
a 80-as évekbenErlangenben dolgozam két évig! Én már éltem abban az időben!
"Hazudni,csk pontosan és szépen,mint a csillag megy az égen...!" Az én ismereteim,nem csak
a határmenti üzletekre,hanem az igazi nyugati eladó hálózatokra,és a magam vásárolt készülé-
kekre vonatkozik(Szaratow és Lehel a Bosh,Bauknecht,Siemens ellen stb) A TV-kről és az audió
készülékekről nem is beszélve! A keresetek és a kínálatok elképzelhetetlenek voltak a látogatóim-
nak,amig meg nem látták!!
1magyar
@kokopelli: Na már megint elbeszélünk egymás mellett, tudom,hogy nagy volt a választék és nem is drága. Itthon tizede volt az árukínálat. De míg egy Bosch mosógépem 5 évig bírta addig a Lehel hűtő 40 évig.
kokopelli
@1magyar: Hagyd a francba az egészet,és moss a Lehel frigidereddel! Annyira kevés vagy,
hogy már nem is érdemes válaszolni neked! A marha irígység dől belőled! Végeztem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.