Gulyás Gergely bejelentette, a Fidesz az Európai Néppárt tagja akar maradni, és egyezkedik az EPP vezetőivel. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tényleg pártállam lettünk ismét? Másként el sem tudom képzelni, hohy a magyar kormámy kancelláriaminisztere ment a német CDU-hoz "egyezkedni", a fidesz érdekében.Igaz lenne, hogy a fidesz állampárt lett? Mi lófaxért váltottunk ??"rendszert" 30 évvel ezelőtt? Ezért? Hogy az aki a "legahrcosabb??" kiállója volt anno rendszerváltásnak, most visszahozza az egypárti diktatúrát- egy kis keresztény ,vallási mázzal leöntve? -közben épitve a horthy rendszer fasizmusát?,és módszereiben idézve a rákosi korszakot? Csipeget, mint anno a klasszikus filmben Kabos Gyula: "ebből is kicsit, meg abból is egy kicsit"- de főleg hagymát,hagymával- =megosztás,uszitás,gyűlölködés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@tulipan: A következő sem lesz egy csoda! Némi önfényezés. Persze arról nem szól majd a plakát, hogy hányan maradnak ki ebből a nagy jóból. Sem arról.hogy ezt miből fogják finanszírozni!
Nessy
@tulipan: Mintha a napokban már hallottam volna hasonló véleményt, méghozzá fiataloktól.
arcmás
Tényleg ennyire hülyék ezek?
Orbán mindig elmegy a falig, aztán, ha látja, hogy nincs tovább visszalép EGYET !
De aztán máshol-máshogy tovább fúrja-faragja-gyengíti-rombolja az adott közösséget, aminek a leuralására törekszik.

Orbánnak sok veszteni valója van, mert ha most a szélsőjobboldalra tolódik kényszerűségből - ami egyébként a sajátja -, onnantól kezdve gyengülni fog otthon és külföldön is. És ezt a veszteséget nem élné túl !!!
tulipan
@arcmás: Ez már nem veszteség lenne, hanem, ami egyébként ugyancsak a sajátja, VESZETTSÉG!!
dr. prédikátor
Nocak fijjug!! tele lett a liberó, befostatok???Egymás után jönnek a sallerok meg a kokik gecik!!!Eddig igen csak nagy volt a pofátok, ti akartatok Európa lenni???Takarodjatok a sunyi picsába !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.