Közleményükben azt írták: csak akkor tudnak tárgyalni az együttműködésről, ha egyértelmű politikai és jogi felhatalmazást kapnak a folytatásra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nemzeti gecik húzzanak el a picsába és hagyják békében a CEU-t. Az előzmények alapján Orbántól mindegy, mit kapnak. Orbánnak el kell tűnnie a süllyesztőben, hogy garanciákat kaphassanak. Az Orbán-éra elűzte fiatalok és idősebbek közül sokan még szabadságra sem jönnek haza.‭ ‬Majd nem jönnek a turisták,‭ ‬a világutazók sem,‭ ‬mert jobb érzésű,‭ ‬demokrácia hívő nem megy diktatúrába‭ ‬-‭ ‬sem fürdőzni,‭ ‬sem hangversenyre,‭ ‬sem várost nézni,‭ ‬sem bulizni,‭ ‬sem vadászni,‭ ‬sem lovagolni.‭ ‬Olyan nagyon nagy vész nem fenyeget,‭ ‬hogy utazzak mostanában,‭ ‬de én sem mennék olyan országba,‭ ‬ahol korlátozzák a szabadságjogokat,‭ ‬a sajtószabadságot,‭ ‬a magántulajdont,‭ ‬a kisebbségi jogokat.‭ ‬Ha négy éve körülbelül negyven diktátor uralkodott a világon,‭ ‬mára plusz egy személlyel biztosan bővült a lista.‭ ‬ ‬Ő mondta:‭ „‬Az EU-n kívül is van élet.‭” ‬Menjen‭! ‬Mi maradunk.‭ ‬Attól‭ ‬sem kell félni,‭ ‬hogy külföldi állam-‭ ‬és kormányfők látogatnak hozzánk.‭ ‬Barátilag.‭ ‬Bojkottálják O.‭ ‬V.-t.‭ ‬Csak a Putyin meg az Erdogán meg a hasonszőrű önkényúr teker Budapesten. Ha Orbán és különös figyelemmel megválogatott csapata nem tér eszéhez és vissza a demokrácia világába‭ (‬erre semmi esély‭)‬,‭ ‬akkor bennünket elkerülnek a befektetők,‭ ‬a művészek,‭ ‬a pénzemberek, kereskedelmi, mezőgazdasági és mindenféle szakemberek és civilek. No éppen Orbán Viktor bármire képességét kell megakadályozni.‭ ‬Ha nála van Magyarország kulcsa,‭ ‬ide vele.‭ ‬Itt visszaáll a jövés-menés,‭ ‬szabad országban így dívik. Nekünk akkor lesz jó, ha Orbánéknak nagyon rossz lesz. Még annál is rosszabb, ahogyan elképzelhető.
Nessy
Orbántól garanciákat, amit be is tart? Hamarabb lesz vegetáriánus a szibériai tigris!
Desischado
orbán igérget?! Azt nagyon tud. Az is kötöznivaló bolond, aki hisz neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.