A termelők szerint csak etikátlan üzleti magatartással adhatják ilyen kevés pénzért, és tönkreteszik a magyar tejágazatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És az etika mióta része a kereskedelemnek?
advocat
És az etika mióta része a kereskedelemnek?
1magyar
Aki nem a piacon vesz házi tejet - meg is érdemli, hogy igya azt a vackot amit árusítanak az üzletekben.
Én mindig házi tejet veszek féláron,de véletlenül a múlt héten kénytelen voltam boltban venni, nem bírtuk meginni de még a kutyák sem.
simmering73
Pont a Penny előtt? Szerencsétlenek. Jobbat, olcsóbbat kapni egy másiknál.
emerencia
@1magyar: Vigyázz magatokra! A házi tej veszélyes és macerás az otthoni kezelése: portal.nebih.gov.hu/nebih_wire_cikk/-/asset_publisher/LPPKyf83eWBV/content/a-nyers-tej-fogyasztas-kockazatai/maximized

Én 1,5 százalékos UHT tejet vásárolok legtöbbször. (Árfüggő, hogy magyart vagy szlovákot.) Sokáig azt hittem, hogy ez a tej vacak de ráfanyalodtam mert ez a legolcsóbb és nem bántam meg. A fehérjetartalma megvan és sokáig eltartható. A fehérjetartalmat onnan tudom, hogy felhabosítva a latte macciatohoz (kávé hosszú pohárban középen, alatta és felette pedig tejhab) tökéletesen megfelel. Ha vacak lenne, nem alakulna ki a megfelelő tejhab-kávé-tejhab sorrend. Ritkán veszek nagyobb zsírtartalmú UHT vagy sima, gyorsan romló tejet is a boltban de legtöbbször megfelel az olcsó és legalább nem kockáztatok egy esetleges fertőzést. (Édesapámat gyerekkoromban majdnem elveszítettem a finom, tanyasi házi tej miatt.) Minden tej a tehénkéből jött ki, csak nem mindegy, hogy hogyan kezelték míg az asztalunkra került.
1magyar
@emerencia: Én csak forralás után fogyasztom. Sosem merném másként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.