Újabb bizonyítékot talált Herczeg Zoltán arra, hogy "dübörgünk". A méltán csodásnak ítélt fővárosunktól alig hatvan kilométerre - ha netán nem kizárólag a turistáknak kijelölt útvonalon akarna közlekedni a hozzánk látogató - azonnal leveszi, hogy az imázsfilm, amit Magyarországról látott, csak Budapest nagyon kis átmérőjére igaz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak rá kell nézni Rezsi Sziszire, Tömjény Sónyira, Kövér Lacára, és a többi baromra, hogy a retardált dagadt törpéről ne is beszéljünk! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: esetükben a retardáció három alfajtája halmozottan tetten-érhető: a hajlamosság; ami az arrogancia, a pofátlanság és a nagyképűség velejárója
az imbecilitás; esetükben a kemény fogalomzavar és a szövegértési problémákban is jelentkezik, de különösen jellemző, hogy egy sor fogalmat képtelenek megérteni és helyette saját unortodox képzeteket szajkóznak
és persze a hülyeség; amit esetükben már nem is kell okadatolni, annyira nyilvánvaló!!! =))
tulipan
Igazán??? Na, de mi van, ha ennek a büszke népnek a képviselői lopnak, csalnak, hazuddoznak és ezt nem is tekintik BŰNNEK???
index.hu/belfold/2019/03/26/orban_antikorrupcios_kuzdelem_greco/
papa.49
A gondotok akkor fog jelentkezni mikor a nép kéri számom az elhangzott igéreteket de akkor nagy gondotok lesz az biztos !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.