A kórház azt mondta, tudják pótolni a felmondott munkavállalókat.

Az összes beteghordó felmondott a hatvani Albert Schweitzer Kórházban – számolt be az RTL Klub Híradója. 

A Független Egészségügyi Szakszervezettől úgy tudják, azért hagyják ott az intézményt, mert nagyon keveset keresnek, annak ellenére, hogy rendkívül sokat, havonta több mint 300 órát dolgoznak.

Sokan csak a 149 ezres minimálbért kapták, melynek nettója a 100 ezret sem éri el, emiatt többletmunkát kellett vállalniuk

- mondta a szakszervezet elnök.

A kórház elismerte, hogy a betegszállítók felmondtak, de azt mondják, tudják pótolni őket.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Pegero: Te vagy a fake news a mi pénzünkön...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pegero: Igazi fideszes patkány vagy! :) de látom már 2012-13 ban is ebből éltél, hogy patkány vagy...:)
SystemError
@Pegero: Valahogy elkussoltál...8 éve is ugyanezt nyomtad tartalom nélkül munkaidőben. Nem mondom oszlopos tagja vagy a team-nek..:) Amúgy emlékszem a nicked-re itt is régről. Csak akkor jöttél, ha a fidesz számára fontos esemény volt, tüntetés stb. Valahogy ezek nem életszerű dolgok igaz...?:) Jól fizetnek? :)
SystemError
@Pegero: Egy szavadat nem hiszem, de ha ez a tolószékes szöveg igaz is lenne, akkor sem értem mi köze ahhoz a hazug, senkiházi műsorhoz, amit itt előadsz...:) Szerintem egy tolószékes nem fogja kihangsújozni, hogy az, főleg nem akkor, amikor az érveknek ehhez semmi köze. Tudodd büszkeség és nem féregsék. menj el igazi tolószékesek közé, igaz nekik tényleg el van törve a gerincük, de mégis sokkal egyenesebb a tiednél féreg!
Aki Én
@Pegero: Figyelj te alsókategóriás suttyó propagandista. Nem szoktam a szánalmas linkjeidre kattintani, mert már ismerem a buta, megfutamodó, érvtelen, hazug fajtádat.
Szóval mitől kamu hír ez te tájékozatlan kretén?
SystemError
@Aki Én: Nyilván a féreg minden másról beszél már, mint a téma. Ezt tanulta a master képzésen, ahogy többi kretén is. @Pegero: Azzal is lebuksz amúgy, hogy érződnek az évek, a kifásult továbblépés és csak a propaganda, hogy semmibe nem mész bele, igazából magadra sem veszed, mert csipőből hazudozol. Egy hazugságon meg nincs mit önérzeteskedni mi patkány? :) Ezt csináljátok itt páran, de nem életszerű és az sem, hogy 4-5 ember vagy csak nick..:) pontosan ugyanolyan irracionális viselkedésvmintával van egy helyen. Nem mellesleg egymást szopkodva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.