Nagyon fontos lenne, hogy erős, stabil, kiszámítható gazdasági növekedéssel mielőbb lendületet adjon a kormányzat a munkavállalóknak, ami kiszámítható folyamatokat, rendszeres vásárlásokat generálna a piacon. Akkor végre nem arról kellene beszélgetnünk, hogy jó vagy rossz év volt-e az előző, hanem azt elemezhetnénk, hogy tíz év alatt egy átlagmagyar össze tudja-e spórolni egy lakás árát. Nem éveket, hanem végre életciklusokat, periódusokat boncolgathatnánk, hiszen az a cél, hogy a fiatalok munkahelyi karriert futhassanak be és komoly eladósodottság nélkül vásárolhassanak lakást, alapíthassanak családot.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha Magyarországra jössz, nem veheted el (meg) a lakásainkat! NEM LESZÜNK GYARMAT. Ilyenkor miért nem tesz valamit, csak kussol a nagy "nemzethy" kormány, hogy megvédje a magyarokat a külföldi tőkétől? Ja, mert a NER-közeli bugrisok így nagyobbat kaszálnak a budai 800 milliós telkükkel, amit 10 milláért sikerült megvenni a tanácstól, értem.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F78.media.tumblr.com%2F1a49ced507cb2a893e2ddd83e7a7b6ea%2Ftumblr_pdvbc1gOLl1sz6re6_540.jpg&key=lA5K7XpkmrenvtMwpaCtag&w=600&h=540
Továbbra is állítom, hogy nem ez a legelőnyösebb kismamaruha Ráhelnek! Igaz, jobb lenne valami csíkos, rajta számmal.
Egymilliós négyzetméterárak a belvárosban. www.portfolio.hu/img/upload/2018/12/arindex_novemberi_verzio-20181219.png
Ehhez társul: Második legszegényebb Magyarország az EU-ban.
zoom.hu/hir/2018/12/14/az-eurostat-adatai-szerint-magyarorszag-a-masodik-legszegenyebb-orszag-az-eu-ban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.