Szögi Lajos családjának 46 milliós kártérítés jár, ezt az ötöt abból kapták, amit az egyik elítélt kártérítésként kapott a börtön állapotai miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@papa.49: Sajnos a pártállam csak a mi kutyánk kölykét a vazallus/NER állományt szolgálja ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Közvetetten mi fizettük, de legalább nem azok a mocskok kapták, így evidens.
Commenter
Tehát ma Magyarországon pénzben ennyit ér egy emberélet. Aminek az értéke nem fejezhető ki pézben, mert mindenki egyszeri és megismételhetetlen. Szögi Lajos tragédiája és az agyonlőtt romák tragédiája semmivel sem különb.A romák nem kaptak semmit.
Eladott Ország
Ha van 3 gyereke a lincselőnek, akkor felvehetnének 10 millió hitelt, és amikor kiutalja a bank a pénzt, akkor rögtön lefoglalhatná a végrehajtó. Az állam miért nem adott kártérítést Szögi Lajos családjának, a megítélt 47 milliót, aztán legyen az alólam dolga a behajtás! És vajon Szögi úr lányai perelhetik-e az államot, mert nem megfelelőek az életkörülményeik?
papa.49
@Eladott Ország: Jó felvetés valóban az államnak kellett volna helytállni a bokszosok helyet !!!
Veleda
Aprópénz ahhoz képest, amit megérdemelt volna a család. A többit meg elvitte gondolom az boxos ügyvédje. mert hogy nem a boxos írta meg a beadványt, az is biztos.
Eladott Ország
@papa.49: Sajnos a pártállam csak a mi kutyánk kölykét a vazallus/NER állományt szolgálja ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.