Hivatalos látogatásra Marokkóba utazott vasárnap Kövér László, az Országgyűlés elnöke – tájékoztatta az MTI-t Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

A házelnök Rabatban megbeszélést folytat vendéglátójával, Habib el-Malkival, a Marokkói Királyság képviselőházának elnökével, illetve Hákim Bencsamacs felsőházi elnökkel, találkozik a marokkói parlament magyar-marokkói baráti tagozatának tagjaival valamint Szaad-Eddin el-Otmáni miniszterelnökkel, Neszer Burita külügyminiszterrel és Szaid Amzazi, oktatásért, szakképzésért és kutatásért felelős miniszterrel.

Kövér László Marrákesben megbeszélést folytat Karim Kaszi-Laluval, Marrákes régió kormányzójával.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ott is elmondja az iszlámellenes dumáját??
Macskaszem
Felméri, van e arrafelé pénzmosoda, és mik a mosás feltételei. Ne csodálkozzunk, ha hamarosan arról szólnak a hírek, hogy kórházat, iskolát, templomot, netán stadiont építünk nekik horror áron. Jó messze van, senki nem fogja ellenőrizni, hogy a milliárdokból csak csak egy kerti budi épült vagy még az se.
Nessy
Kövér elvtárs! Csak itthon retteg pár muzulmán bevándorlótól, hogy megmerényelik? Ott több van ám belőlük! Egyébként sok szép hely van arrafelé. Nem tudom keresztény templomra szükségük van e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.