Vízjeles papíron adta be a szocialista frakció saját elképzelését a családok támogatásáról – ezen pedig úgy kiakadt Kövér László, hogy a frakcióvezetőt is megfenyegette.

Most épp emiatt bukott ki Kövér László az MSZP-re

A szocialisták még március közepén döntöttek úgy, hogy Orbán Viktor családvédelmi akciótervére válaszul kidolgozzák saját családügyi koncepciójukat. Ezt be is nyújtották,  a határozati javaslat neve: „Gyerek, család, lakhatás.”

Az elnök-frakcióvezető a benyújtáskor jelezte, olyan „szerkezeti egységeket, kodifikációs megoldásokat tartalmaz” a javaslat, amelyet nem lehet az informatikai rendszeren keresztül benyújtani, ezért papírlapon teszik ezt meg.

A papírlap nem egyszerű papírlap, van rajta egy vízjel, „Haza, szeretet, Európa!”, mellette az MSZP szegfűs logója, valamint egy szív, HU, EU. Ezen akadt ki Kövér.

Rögvest küldött is az MSZP-nek egy figyelmeztetést, hogy a házszabály szerint csak a címet és a javasolt szöveget tartalmazhatja a javaslat. Márpedig „e követelményeknek a vízjellel közvetített szöveges vagy képi tartalom nem felel meg, azok feltüntetése meghaladja a jogalkotás szakmai és parlamenti eljárási kereteit”. Kövér megígérte, ha a jövőben is ilyen papíron kapja a javaslatokat, akkor azokat azonnal vissza fogja utasítani. De most még megkönyörült.

Forrás: index.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A bolsevik ősbunkó már csak ilyen. Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Kövér Lászlótól származik ez a mondás, még valamikor a kilencvenes évek elején mondta mindezt a fidesz szigorú tekintetű, bajuszos megmondó embere. Kövér és társai akkor még azt gondolták magukról, hogy liberálisok és ateisták. Változik a világ.
http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/a-ko...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Az lenne hír ha ez az idióta nem bukna ki az ellenzék javaslatain.
Shikari
@Horizont: Elég téged olvasni párttikár elvtársnő!
Horizont
@Shikari: te kis puhapöcs...annyit kacarászok rajtad...minden rendszer kitermelte az ilyen elvtelen szarzsákokat mint te is. A lábam nem törölném beléd.
Shikari
@Horizont: Kérdeztem én, hogy mit tennél? Nem érdekelnek a mentális betegek problémái!
Horizont
@Shikari: kevés vagy kisgyerek...meg selejtes is olyan narancsmódra mint a többi.
tudode
Hiába állnak fel HÁZSZABÁLY SZERINT egytől egyig zusamen a MEGÉLHETÉSI parlamenti képviselők, a CIÁN pöszögés miatt már rég elvesztette .. k ö z j o g i .. m é l t ó s á g .cafRANGJÁT!
.
EZZEL együtt már betették BAKANcsukájukat Afrikába, mivel az ország, az EU MÁR MEGVOLT!
.
Szerenád!!!
.
https://www.youtube.com/watch?v=QgQh2EpVFiU...
.
Sto eta!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit