Vízjeles papíron adta be a szocialista frakció saját elképzelését a családok támogatásáról – ezen pedig úgy kiakadt Kövér László, hogy a frakcióvezetőt is megfenyegette.

Most épp emiatt bukott ki Kövér László az MSZP-re

A szocialisták még március közepén döntöttek úgy, hogy Orbán Viktor családvédelmi akciótervére válaszul kidolgozzák saját családügyi koncepciójukat. Ezt be is nyújtották,  a határozati javaslat neve: „Gyerek, család, lakhatás.”

Az elnök-frakcióvezető a benyújtáskor jelezte, olyan „szerkezeti egységeket, kodifikációs megoldásokat tartalmaz” a javaslat, amelyet nem lehet az informatikai rendszeren keresztül benyújtani, ezért papírlapon teszik ezt meg.

A papírlap nem egyszerű papírlap, van rajta egy vízjel, „Haza, szeretet, Európa!”, mellette az MSZP szegfűs logója, valamint egy szív, HU, EU. Ezen akadt ki Kövér.

Rögvest küldött is az MSZP-nek egy figyelmeztetést, hogy a házszabály szerint csak a címet és a javasolt szöveget tartalmazhatja a javaslat. Márpedig „e követelményeknek a vízjellel közvetített szöveges vagy képi tartalom nem felel meg, azok feltüntetése meghaladja a jogalkotás szakmai és parlamenti eljárási kereteit”. Kövér megígérte, ha a jövőben is ilyen papíron kapja a javaslatokat, akkor azokat azonnal vissza fogja utasítani. De most még megkönyörült.

Forrás: index.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A bolsevik ősbunkó már csak ilyen. Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Kövér Lászlótól származik ez a mondás, még valamikor a kilencvenes évek elején mondta mindezt a fidesz szigorú tekintetű, bajuszos megmondó embere. Kövér és társai akkor még azt gondolták magukról, hogy liberálisok és ateisták. Változik a világ.
nepszava.com/2012/12/magyarorszag/a-kommunista-kutya-es-a-demokratikus-szalonna.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyember
@Shikari: De van! Ti, a másfélmilliók.
Lepényleső
Kegyet gyakorolt? "Egy kicsit büdös a szár,már meg sem eszi?" Finnyásságra mondás volt.
Desischado
Mikor élem már meg, hogy ezeket a véglényeket vezetőszáron lássam, és a trollok eltűnjenek? Mikor???
evacica
@Eladott Ország:Na ha ez valakikre akkor ez rá meg elvbarátjára különösen igaz, tudva hogy ők honnét is jöttek! Gerinctelen banda!
Dr plágium
Az lenne hír ha ez az idióta nem bukna ki az ellenzék javaslatain.
tudode
Hiába állnak fel HÁZSZABÁLY SZERINT egytől egyig zusamen a MEGÉLHETÉSI parlamenti képviselők, a CIÁN pöszögés miatt már rég elvesztette .. k ö z j o g i .. m é l t ó s á g .cafRANGJÁT!
.
EZZEL együtt már betették BAKANcsukájukat Afrikába, mivel az ország, az EU MÁR MEGVOLT!
.
Szerenád!!!
.
www.youtube.com/watch?v=QgQh2EpVFiU
.
Sto eta!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.