A hajléktalanok mellett egyre több a nagycsaládos és a nyugdíjas az ételosztásokon. Budapesten vasárnap több százan álltak sorba egy tál meleg ételért és tartós élelmiszercsomagért. Már reggeltől sorban álltak a Népligetnél az ételosztáshoz. A Krisna-hívők Ételt az Életért Közhasznú Alapítványa évente négyszer szervez ilyen akciót. A mostanit szándékosan a húsvéti ünnep után időzítették.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Magyarország ebben is jobban teljesít, élen a (nagy)családbarát kormányával.
RonaGyuri
MIndeközben?

Az „bátorságfröccs”-rül

Ahogy Hofi mondotta volt: „megitták a lét és elment a tudatuk”

A címez olvasván elsőre arra gondoltam, hogy arról kezdek értekezni, hogy: fröccsözés, fröcskölés, fröcsögés, etc…, de elolvasván az első mondatot „Aki ismeri Gajdics Ottó nevét, az tudja, az újságíró nem rejti véka alá véleményét, hanem egyedi stílusban érvel a baloldali érzelmű, liberális vitapartnereinek” letettem róla. Letettem róla, mert ha nem is tartom újságírónak, még fírkésznak sem, csak ócska propagandistának, de ismerem, legalább is azt, amit művel. A lét és tudat kérdését is csak azért bátorkodtam felvetni, mivel tudjuk Őfeneségéről – s a mi Ottókánk erős szimbiózisban él az Ő alfelével -, hogy ha csak teheti szerét ejti annak, hogy Kant-ról vitatkozzon. S ha már Kant a derék multi-főszerki azon egyedek egyike, akikre nem vonatkozik az híres gondolat „Az erkölcsös ember sohasem a hajlamai, hanem a kötelességtudat alapján cselekszik”. Igaz erkölcsösről van szó, am róla nem mondható el, de nála a kötelességtudatnak ez a seggnyaló formája összhangban van a hajlamaival! =))
No, de visszaérve a derék rémHír TV-re, ahol „annak A nyolcas című műsorában G. Fodor Gábor műsorvezetőnek beszélt az identitás, a nemzeti identitás szétverésének, a nemzeti öntudat felszámolásának a kísérleteiről ”. Ahol a megszokott riszálás folyt köztük józan ész, szabadság, és más mások számára nagyon mást jelentő fogalmak – talán innen is, hogy Kant beugrott – kapcsán. Azonban az igazán elgondolkodtató az a címben is kiemelt agymenése: „Gajdics Ottó kiemelte, ő maga nem abban biztos, hogy igaza van, hanem abban biztos, hogy több százezer ember úgy gondolkodik, ahogy ő beszél, ezért próbál erőt, bátorságfröccsöt adni ahhoz, hogy mindenki merjen vitába szállni és kezelni a túlságosan szabad individuumok kígyózó mozgását”! =))
justhpeter
Magyarország ebben is jobban teljesít, élen a (nagy)családbarát kormányával.
adrenalink
A nagycsaládosokat megértem, mert most minden fillért félre kell tenniük, hogy a fityisz által támogatott autócsere programot ki tudják használni...:-(
A nyugdíjas meg máskor választás előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét...
Grafix69
Nem baj , látom , hallom , érzem , mindenki fideszes . Hatalmas támogatottság , a nép akarata , ez is benne van . Valószínűleg az M1 en úgy kommentálnák ( ha leadnák , persze nem ) hazánkban nagyon sok a patkány , iszákosak , lusták dolgozni és különben is mindenki annyit ér mint amennyi -e van . Más , persze ez is ide is tartozik : nézegetem a Kaposvári húsipari cég állásajánlatait . 3 állásra is lehet jelentkezni , egy bolti eladó , meg kettő az üzembe . 250 000 bruttó illetve 290 000 bruttó fizetés . Én már dolgoztam ott valamikor régen . A 290 000 bruttó nettóban 190 000 forint , a 250 000 meg nettóban 150 000 forint . Somogy megye 2019 . Azért megkérdezném a többséget , hogy lehet megélni mondjuk 190 000 forintból havonta , mikor egy vidéki lakás rezsivel egyben kb 100 000 -ba kerül ??? Azért mondjuk ha ketten vanna néha eltudnak menni fagyizni is . Na erről van szó kérem , ez a kurva nagy támogatás . Az ÁFÁT már nem is ír tam bele . A sok dologtalan ingyenélő meg sorban áll a havi 80 000 ft os nyugdíj mellett . A sok patkány nem ?
tulipan
Magyarország ebben immáron 9 éve, jobban teljesít, élen a (nagy)családbarát hazudozós, haramia, tolvaj kormányával!
Nessy
Majd elmondják, hogy sokan nincsenek is rászorulva, hiszen rendesen fel vannak öltözve. A nyugdíjak megőrzik a vásárló értéküket, miután az inflációt ( mármint a maginflációt!) magasan meg haladóan emelik évek óta. A számtani átlag szerint magas az átlag nyugdíj és a munkabér is kis hazánkban. A családokat meg világszínvonalon támogatják! (Mármint a magas jövedelműekét!) Rétváry mond majd egy szép mesét.
A sorban állók a Soros emberei, akik rontják a kormány megítélést!
Az ételosztás meg a kampány része!
Ami kimaradt ,majd valamelyik szócséplő elmondja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.