Minden európai ország első számú kérdése az EP-választáson a migráció ügye, és a jövő egyik legnagyobb kérdése, hogy a bevándorlás ügyében sikerül-e közelíteni a széttartó véleményeket, helyreáll-e az európai egység, de eddig egy erre irányuló kísérlet sem járt sikerrel – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kolozsváron.

Orbán: "Nagy idők és nagy lehetőségek kapujában állunk"

Orbán Viktor miniszterelnök érkezése a kolozsvári repülőtérre 2019. május 8-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A kormányfő a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen tartott előadásában kiemelte: két ágra szakadt az európai politikai gondolkodás a bevándorlással kapcsolatban.

Míg a Nyugat azon gondolkodik, "hogyan éljünk együtt", mi, közép-európaiak azon: mit kell tenni, hogy ne következzen be, hogy együtt kelljen élnünk

- közölte.

Orbán Viktor szerint a nyugatiak el akarják tüntetni a különbségeket, azt akarják, hogy "mi is engedjük be nagy számban a bevándorlókat", és akkor helyreáll az európai egység.

Szerintünk azonban "az európai egységért ezt az árat nem szabad megfizetni" – jelentette ki.

A miniszterelnök kitért rá: biztonságos, keresztény és fejlődő magyar életet kínálunk a magyar fiataloknak.

Nagy idők és nagy lehetőségek kapujában állunk

- fogalmazott.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Voltak nagy lehetőségek az ország előtt, csak te és a bandád elloptátok az ország elől !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
Viktor. Ez a mondat 2004 májusában lett volna aktuális amikor beléptünk az Európai Unióba. Soha nem kapott még az ország annyi és akkora lehetőséget mint az azóta eltelt évek alatt.Euro milliárdokat kaptunk támogatásként..amelyek ..sajnos egy mohó,korrupt,végletekig aljas és képmutató politikai kalandor és társai vagyoni gyarapodását szolgálták. Történelmi lehetőséget kapott az ország és sajnos ezt is sikeresen elrontottuk! Oda akartunk kerülni a húsos fazékhoz..bekerülni a nagyok közé..és attól a pillanattól kezdve,hogy ez megtörtént folyamatosan osztjuk az észt...mert ugye...mi a csóró kis senkik...Mi aztán a szittya magyar természetünkkel jobban tudjuk mit és hogyan kellene mint a döglődő,rothadó kapitaluista nyugat..akinek a csecsén csüngünk.Évek óta hallgatjuk a demagóg,populista baromságokat..amelyek hűen utánozzák a 90 előtti párt állami időket..ahol a nyugat rothadt és a kapitalizmus a csőd szélén állt.. Ez már akkor is egy elcsépelt ,ócska szöveg volt..amit senki nem hitt el. Mostanra ugy tűnik..ez az ország elhülyült..mert most bármekkora ökörséget hajlamosak elhinni az emberek ha az kellő média visszhanggal van tálalva.
papa.49
Volt egy fórumtársunk még a STOP. on aki idézte az édesapja mondását, sajna ez a mondat a mai vezetésre PONTOSAN RÁ ILLIK ,,szaridők, szaremberek,, !!!
kokopelli
...ne dumálj,mert a "kapu előtt" te 5 méterről mellé lövöd a "bogyót"! Nem mindegy,hogy hol álsz!
Az edzőnk mondta anno: "Ne állj csípőretett kézzel,mert elkopik a gatyád "korca",és a szerszámodat ellopják a vércsék!"
evacica
Remélem az a pokol kapuja,ahová való ez velejéig romlott banda!!
Commenter
@csak úgy...: hát a kincset azt ellopták. Üres azállamkassza, évtizedekre eladósították az országot az oroszoknak, nem is sorolom tovább. Amit lehetett azt innen ki és elloptak. Majd valamikor valahogy Európában egy ismételten demokratikusan megválasztott magyar kormány ha még tudja, majd visszaperli az ellopott vagyont Svájcon át a Seychelles szigetekig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.