Facebookon fakadt ki a politikus a csatorna ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A férjválasztása óta egy percig nem volt kétséges, higy a jellemteken nácikkal érzi jól magát. A Mi hazánk óta meg az sem, hogy pórázon tartott fidesz felszopó, ami a gerinc vonatkozásában még undiritóbb patkányféle...
Eladott Ország
Lázad a náci bagázs. Elképesztő, hogy ezek a gazemberek akik legszívesebben lábbal tipornák mindenki jogait aki nem ért velük egyet, milyen hisztit levágnak ha a vélt jogaik sérülni látszanak. Az ifjú nemzetmentők az öreg nácik tapsvihara közben elmondták, hogy fehér szigetet akarnak létrehozni Európa közepén. Akkor is, ha megmarad az Unió és akkor is, ha felbomlik. Itt rend lesz, fegyelem, hazaszeretet és fajvédelem. Szaporodnak és sokasodnak. Nemzeti rockra vigadnak sírva. A cigányság lélekszáma megduplázódott, miközben a fiatalok elhagyják az országot, hüppögik a zászlóbontók. Előkerült hát megint a cigány-kártya és volt lelkes közönség, az ilyesmire mindig van. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken. Megint lesz kitől-mitől rettegni. A cigányság tömött sorokban rohan a fideszre szavazni, mert csak Orbán Viktor védheti meg őket az árpádsávos lobogó alatt lengedező kakastollaktól. Akiben még maradt egy hangyányi jó érzés, az legjobb meggyőződése ellenére is az egyetlen olyan pártra fog szavazni, amelyik meg tudja akadályozni, hogy bakancsok masírozzanak a kert gyepén. A végén behúzza a negyedik négyharmadot a fidesz és az ország megkönnyebbülten borul le a nagy ember szaros gumicsizmája elé. Mindenkinek megéri. Legfeljebb az ország népe jár rosszul, de a politika már csak egy ilyen agyafúrt játék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.