És a nagyszülői gyeddel töltött évek a nyugdíj szempontjából jogosultsági időnek számítanak

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ahogy mondja ez a kócsag..." Akár 200 ezer is LEHET... " patkány igéret !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
bence bence bujj a kemencébe! te tényleg hülyének nézed az idősebb korosztályt? 200 ezer /hó na regéld el miből jőtt nálad ennyi össze 125,000 az átlag nyudij összeg, de tudod mi az átlag szépséghibája?
az egyiké 1,5 millió a másiké 28,700 Ft. oszd el kettővel= 764 350. más formáció hogy,
felfogd: 28,700+300,000Ft, mert ilyen is akad pl ukrán 328700:2= 164,350 messze a Nagy Erdő messze száll a felhő messze vagyok én tetőled...
Dr plágium
@szegfue: 12:19-re A nagyszülő nyugdíja (ha megéri) kevesebb lesz kb. 1,5%-al . Aztán ha letelik a GYED és nem talál mkahelyet szintén nem számít bele az évekbe. Ezzel a leendő nyugdíjasokat is lehetetlen helyzetbe hoznák, hiszen kevesebb szolgálati idő, kevesebb a nyugdíj. Szóval a szerintem nem érdemes a nagyszülőknek GYED-re menni, arról nem is beszélve hogy mi más szempontok alapján neveljük a gyerekeket, ráadásul a nagyszülő inkább csak kényezteti őket és nem igazán neveli. Az pedig sem a gyereknek sem a szülőknek nem jó!
Nessy
@Dr plágium: Viszont a fene nagy családbarát programba nem fért bele a bölcsődék, óvodák bővítése, illetve a személyi feltételek biztosítása. Már most is kaotikus helyzet van az óvodákban. Nincs óvónő, dadus, fejlesztő pedagógus. Szép dolog a hivatás tudat, de azért nem lehet bevásárolni sem régen, sem ma! Erre hivatkoznak/ hivatkoztak mindig az egészségügyben, oktatásban,szociális ellátásban. Pedig régen azért ennyire nem voltak az adott területek a bányabéka feneke alatt!
Jelzem, Rétvári fizetéséért lehet, hogy én is mondanék ordas hazugságokat?
szegfue
@Dr plágium: 15:48 Hát ez az, amit nem értek: mégis mi ebben a "családvédelem"?! Akárhogy is nézem akár nevelési, akár gazdasági szempontból, nem hiszem, hogy ez "kedvező" lenne egy családnak is! Ez is csak az "önfényezés" egyik formája!
painful
Már megint pénzér akarnak venni embereket a nagyon magyar nagyon keresztények?
Ezek tényleg nem értenek semmit...
Vakok vezetnek világtalanokat!

(Erdő Péter! sátánista - ha nem hiszed, járj utána)
nezelodo
@volvós: Ugyanolyan ígéret, mint az, hogy a kurkumától, (de csak a nevezetestől) akár fát is tud hasogatni a néni kilencven évesen. Itt az "akár" kifejezés a lényeg, amiből arra lehet következtetni, hogy hazudnak, mint szinte mindig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.