A Szent László Gimnázium pedagógusai azért kezdtek sajátos akcióba, mert nem tudtak sztrájkolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a bűnöző maffia banda mondta a gazdasági visszaesésre is, hogy a negatív növekedés is növekedés. Itt tartanak.
Korábban is volt vita a pedagógusokkal, akkor a nagyeszű, csupán érettségivel rendelkező Kósalaller vágta oda az esetenként többdiplomás tanároknak, hogy úgyis az lesz, amit ők diktálnak.Kérdem én, hogy milyen sztrájk az, amit csak állami engedéllyel lehet csinálni, miközben pont az állam ellen sztrájkolnának? Az elégséges szolgáltatás fából vaskarika az nem sztrájk csak színjáték, csak a behódolt szakszervezetek színjátéka, Magyarországon nincs szakszervezet, de még demonstrációt sem mernek szervezni, akkor mi lenne a kényelmes jó megvett életükkel.Talán kellene írni egy könyörgő levelet Kásler miniszter úrnak, esetleg Orbán Viktor kegyelmes úrnak, hogy lenne olyan kedves és megengedné, hogy hadd sztrájkoljanak már. Mondjuk vasárnap déltől négyig, akkor senkit nem zavarnának vele.
CsipkeRózsa
Csak a gördülősztrájk lehetett az igazi, ráadásul, minden ok nélkül.
Eladott Ország
Magyarországon a jogállam leépült, a munkások jogain súlyos csorbát ejtettek, a szólás- és gyülekezési szabadságot megnyirbálták, és úgy általánosságban a demokráciát leváltotta az Orbán vezette oligarchizmus. Itt csak azoknak vannak jogaik, akik a kormány számára fontosak, akik közpénzből ellopott vagyonukból finanszírozzák a hatalom pöffeszkedését. A nővérek, mentősök, tűzoltók és tanárok a kormány álláspontja szerint ordibálhatnak amilyen hangosan csak szeretnének, soha nem fognak értő fülekre találni. Orbán Viktor évek óta semmibe veszi a munkavállalók jogait és követeléseit, nem érdeklik őt a dolgozók munkakörülményei, sem bérköveteléseik. A sztrájktörvény átírásával jóformán ellehetetlenítették a munkavállalók érdemi sztrájk lehetőségeit, amely tökéletes út a rabszolgaság felé. A szakszervezetek többségének élére párthű kádereket helyezett, akik fene tudja milyen előnyökért cserébe megtesznek mindent azért, hogy Magyarországon ne legyen általános sztrájk. A magyar kormány az állampolgárokkal nem kíván sem most, sem a későbbiekben tárgyalni. A magyar kormány nemzeti konzultációkat küld ki olyan kérdésekben, amelyek fontosak az ő kampányuk szempontjából, azonban teljesen érdektelenek a magyar társadalom számára.Mit várunk a törvénykezéstől, a jogszabályoktól, amikor a fideszes Polt Péter dönt arról, hogy végső soron ki kerül bíróság elé és ki nem? Mit várunk akkor, amikor a verseny szabályait totálisan felrúgva vásárolja fel egy felcsúti gázszerelő, már régen nem csak a fél, hanem az egész országot? Mit várunk akkor, amikor párthű polgármesterek kezében vannak városok és falvak, ahol a másként gondolkodókat ellehetetlenítve félemlítik meg a lakosságot? Komolyan azt várjuk, hogy a játékszabályokat betartva, a kormány majd le fog ülni a PDSZ vezetőjével, hogy bérekről és munkaviszonyokról tárgyaljanak? Ugyan már! Ébredjünk fel végre ebből a hazug álomból.
nezelodo
@CsipkeRózsa: Na a gördülősztrájk a dakota megrendelésére ment, és ráment a MÁV vezére is. A szakszervezetist pedig alig lehetett elzavarni oda, ahova való...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.