Gyurcsányék szerint gyanús, hogy nem is élnek azok, akiknek a levélszavazatát most beszámította a választási bizottság. "A választási csalás a népakarat meghamisítása, ezért nem szabad elfogadni egyetlen ellenőrizetlen levélszavazatot sem" -írja az ellenzéki párt.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Eriksson: Téged nem zavar, hogy jó pénzért boldog, boldogtalan bele szól úgy az életünkbe, hogy döntésének az ódiumát nem kell viselnie?
Lehet, hogy nem erre a világra való vagyok, de engem zavar! Én sem megyek át a szomszédba elsózni a levest, eszik, nem eszik, ez lesz az ebédjük. A magaméra meg vigyázok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
Nyilvánvaló, hogy az eredményt nem befolyásolja, ha ujra számolják, vagy ellenőrzik a szavazatokat. Csak, ha kiderülne, hogy mondjuk az illető már nem él, vagy nem is regisztráltatta magát, akkor ez csalás. Ha mondjuk én csalok, akkor max sulyosbitó, vagy enyhitő körülmény lehet ennek nagysága, de lényegét tekintve csalás, amiért megbüntetnek. Szerintem tehát itt elvekről van szó, még akkor is, ha ez nem hoz "javitást".
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 20:11
Azok olyan magyar állampolgárok, akiket Semlyén vásárolt a te meg az én /mi/ adónkból.
Miért nem kellett nekik a nagykövetségre menni szavazni, mint másnak? Mert így több szavazatot adnak le, mintha még utazni is kellene érte. Sőt még EU-s útlevelük is van!
Ők az egyenlőbbek! Nem kell itt hazudozni, csak annak kellene ennek az árát fizetni, aki a hasznát lefölözi!
Csizmás Kond
Amúgy ez a cigánykodás minden választáskor végbemegy. Előtte folyton azzal fenyegetőznek, hogy majd megmutatják ki lesz a győztes, és amikor a végén nincs amit megmutatni akkor jön, hogy csalááááás!!!
...szerintem szégyen az ilyen viselkedés.
Csizmás Kond
@bencemacska: ...szerinte te nem vagy tisztában a dolgokkal.
bencemacska
@Csizmás Kond: Ki szerint? Nem egyértelmű.
Csizmás Kond
@bencemacska: szerintem...csak lemaradt a zemm...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.